Friday, June 18, 2010

The Mars Volta


semakin kurang menaip buat otak aku lembab nak mampos..
hari2 mengadap halaman blog sang sialan boleh jadikan otak aku malas nak berfikir bende lain..
otak..otak..otak.. tlg pikir bende lain..
yeah..akhirnye aku dapat gak kerja jadi pembanci tu..
28hb ni start lah.. lu semua nak keje tambahan tak sampai raye?
lu call gua.. die nak pakai orang lagi tu..

sorry la tim,gua tak jadi g photoshoot semalam..gua betul2 tak sempat sebab interview..
lagipun gua takde kereta mase tu..ahad ni jangan lupe..
amek gambar gua ala2 model size XL..terima kasih..

gua confirm budak tu amek krank distortius tu esok wak. jadi lu dah lek pack barang tu malam ni..
kalau leh kasi sampul hadiah yang kaler2.. at least pelanggan2 aku senang hati melihat
sampul kotak yang kiut miut..jangan lupe,lambat aku cancel order!
haha..

tamat berita lincah untuk hari ini.

3 comments:

Paan said...

So, apa kena-mengena Omar Rodriguez dalam entri lu ni?

chubbyharusdirejam said...

gua tengah dengar lagu mas volta, jadi Omar todriguez adelah line up kumpulan tersebut. ade kene mengena tak?

chubbyharusdirejam said...

take a look at this!