Wednesday, December 30, 2009

Epiphone Sg & Mt2



kesibukan aku berlatih untuk mendapat sound terbaik dalam recording aku pertengahan bulan satu tahun depan akhirnya bverjaya. aku rase sound paling baik pernah aku cipta kat studio tadi.


puas hati aku. slame ni kuar sound macam pantat! arini not bad la..cume aku tak cukup gadget je. sampai bile nak pakai stuff orang. nyesal plak aku tolak barang2 aku dulu semata2 konon2 nak quit band!


ishhhh!! aku kene dapatkan barang2 ni awal bulan 3 nanti..


DOA! DOA! DOA!

Monday, December 28, 2009

anymous tiada kemaluan


Apek memang slalu buat gig.. dalam hidup apek memang penuh dengan gig.. gua respek lu pek lu tak pernah give up dengan gigs..tanpa lu mmg "Hardcore teleh mati"..
Gig aritu memang betul2 HEADCRACK! sorang mamat pecah kepala,sorang lagi patah bahu. yg patah bahu tu om zoo depress! sabar bung..moga cepat sembuh ya bung!! "Basimal" punyer performens memang buruk skali.. gitar tak dapat cari sound sebab malas nak check sound. amek kau sound keluar macam pantat! ahh!
Kat sini baru aku perasan satu bende perbezaan gig mainstrem n d.i.y h/c punk. kalau gig2 besar mcam gig hardcore 2 step yg agak "mainstrem",pergaduhan selalu berlaku...
biasenyer gaduh sebab terlanggar mase moshing,atau pon 2step tak ingat dunia sampai kene kat orang yg tak ber"2step"..pastu bergaduh! HOLYSHIT! kalau dah memang takleh kene cuit, kau watper kat circle pit. main jauh2!
berbeza dengan gig2 d.i.y yg crowdnyer takde la seramai gig mainstrem, walaupon kene burger..tapi ilek2 aja.. dah adat untuk berseronok. berani tnggung risiko,berani berada di frontstage untuk moshing! takde unsur2 pergaduhan pon. even patahtangan ke,pecah kepale ke.. ketara kot bezanya...
apepon, niat kita hanya untuk berseronok,tak payah la nak salahkan orang lain atas kesalahan sendiri. tak noob ke rasenyer tu?
KipasLipas: lagi seminggu..lagi seminggu...uhhh!!!

Tuesday, December 22, 2009

Laporan



Berita jam 12a.m
selasa, 22hb Disember 2009



  • haaa...paan..celaka lah kau ni..aku tak leh tido tgok paranormal activity..lepas lu sound gua kat pesbuk,gua terus download. shit...!!! jesus christ!
  • kesibukan kerja membuatkan aku lupe tugas aku dalam kumpulan (band). sory cileng,wal,arep,gua carik lagu malam ni.
  • pintu bilik zam kunci,tapi gua nak bkk sebab nak amek amp,korang tau tak macamana nak bkk pintu bilik selain daripada gune card??
  • Ila sayang,bile kau nak balik tgok wayang. kau nak suruh aku keras kat cc ni lame2?? jom teman aku masak meggi asam laksa.
  • Lan semakin kritikal je,jangan ari2 amek bende tu lan, gua risaukan kesihatan lu. caring tak gua sebagai kawan??
  • Aku semakin kurang dengar cerita pasal y.a.d. kenape timmy tak reply msg aku @ atau timmy memang takkan reply msg daripada budak2 abasimal???
  • Abel @ abe, nama yang cukup gagah dalam scene d.i.y h/c punk sebagai pembuat baju2 band dan mempunyai bakat dalam segala jenis senilukis,senibela diri,senibong dan pendidikan seni tak reply msg gua lagi arini. bile lu nak ade kredit abe,gua nak baju neorosis menggunakan kain uniqlo!
  • yuna kencingkan motor aku mase aku nak kuar tadi, apekah itu petanda no plat aku naik kat 4d esok?
  • tamat laporan untuk hari ni. terima kasih.



Saturday, December 19, 2009

Kerahmatullahhhh...


lame betul aku tak bukak garage ni..ntah pe kes ntah tibe2 aku lupe aku ade blogspot n kawan2 yg dulunyer selalu bace blog aku..
ahh ntah pape lah..!

hah...ape kabar semua2 yg ade? sihat? korang dah kawin? anak ade bape ramai? p1wimax ngn maxis broadband mana lagi laju? bundle mane baru bkk skng ni? scene ape citer? makin ramai budak two step ke? trend skang ape? pakai stoking sampai peha ke?
haaaa.....

banyaknyer bende baru yg aku jmp semenjak aku "quit" scene Blogspot ni...
macam2 bende berlaku..aku rase tk payah la aku nak sebut satu2 bab gig yg cancel tu, bab kawan2 yg berubah pemikiran diesebabkan mulut sebelah pihak tu, bab perempuan sewel panggil aku abang tu, bab perempuan baik yg asik salahkan aku tu, bab crew yg mengaku manager tu n part kawan2 yg jalinan persahabatan tu semakin bergoyang sebab ideologi sendiri tu...

pheeewwiiittt!!

lame jugak aku diamkan diri sebab masalah peribadi...malas nak on9...malas nak g jamming..malas nak kemas bilik..malas nak mandi...tapi aku dah start ubah semua tu..
n back to normal macam biase...

jadi korang jgn plak ingat aku mati ke pe..aku asik on fb je..sebab kat fb tu macam2 leh wat..leh ngumpat..leh mancapap...leh berjihad.. dan macam2 lagi.. jadi kepada yg takde fb tu..biar toksah ade lagi bagus.. makin kaye si yahudi tu...

KipasLipas : Ila,ily ok! bye

Thursday, October 8, 2009

arbok


lame tak update blog i ni..
ternyata i mmg bz dengan tugas2 harian i seperti melacur,isap dadah,dan robohkan surau..
banyak betul bende yg dah berlaku kat diri i yg tak i ceritakan disini..
takde mase mak nak borak,lengkali la mak citer no...
antara kejadian2 aneh dan typical yg baru i tempuhi adelah, i baru lepas jatuh motor dua minggu lepas...abis tangan i yg gebu ni kene geles dengan tar tau..cakittt....
kemudian beg duit hilang dekat osman..sundal punye mamak tu,die pulang kat i cume beg duit,tapi duitnyer hilang...sundal tau u all macha...
pastu,i baru je kehilangan gelpren..dengan siapa lagi i nak menyundal??
dan i kehilangan teman, dan macam2 lagi lah yg i hilang...
arini i nak citer kat u all yg i baru dapat tau yg kawan i ni pregnant..lari dari topic betul ape yg i nak bual ni kan??
wahh..hot gitu..baru mggu lepas kawn i yg lagi satu pregnant..mggu ni pula ade lagi sorang..
i rase tahun ni tahun lawas lah..atau pon dengan kate lain tahun ni tahun mengawan..
ramai betul benih2 yg suksess...masuk ni je dah 7org dah yg terdiri dari kaawan2 i tau..
uhhh...ape yg i nak bagitau kat sini adelah...pandai u all wat,pandai la u all tanggung ye..
jangan la dibuang atau dibunuh bayi yg tak berdosa tu..
kalau u all tak nak..u letak je kat distro d'bali dekat jalan bali bbu itu..
i terime je sape2 yg taknak baby n bagi je kat i biar we all jage..
we all ni mmg cintakan kanak2....we all akan didik anak2 itu dengan crusty hardcore punk skali..
u all jgn risau lah k.. kalau anak2 u all nak masedepan yg cerah..contact je we all yahh...
ok babai...

Monday, September 28, 2009

Dendam






slamat hari raya..
nak mintak maaf tak?

nak watper mintak maaf..
aku mane pernah wat salah kat kau..

kenape kau wat camni ha?
ape salah aku?

ohh..aku dendam kat kau..
sebab itu lah..

dendam sebab ape?
alasan tu baru pk tadi ke?

sebab bende yg dah lepas,
tapi aku tak puas hati.

jadi selama ni?
ape yg kau wat semua sebab dendam?

ye..sebab aku tak puashati..
sampai hari ni..

ohhh..best gak cara kau balas dendam..
kau wat aku happy..thnks sayang..

sory la slame ni aku mmg s****g kat kau..
siyess..aku mmg s****g kat kau..

oh..dendam dalam s****g ke??
kenape cakap belit2...

tapi aku benci komitmen..dan cara kau..
kau call kawan2 aku apehal,aku tak suke chare kau!

ohh.. "chare" aku tak cantik ehh..soryla...
"chare" kau yg terbaik,sebab tu aku dilayan macam sampah.

ohhh..aku kan pelakon handalan..
kenape kau nak pertikaikan?

ohhh..teruskan la lakonan kau..
aku lupe dan terpedaya amat dengan lakonan kau..

hahaha, ye..kau terpedaya kan..
kau bkn betul2 s****g kat aku,kau ingat aku tak tau?

ohh..betul la,aku mmg tak s****g kat kau,
sebab tu aku bazirkan tenaga,masa,ape yang ada semata2 untuk amek hati kau..

kau ingat aku tak tau kau ade pempuan lain?
temah la,eton la,munir lah,paiman la.

ohh..yelah,aku ade perempuan lain..
sebab tu aku setia tggu kau n percaya je ape kau cakap..

dah la,aku takde hati.
aku takde hati untuk kau lagi..

haa..kan senang cakap camtu..
takper la,semoga hidup kau lebih sempurna.

oh yelahh...
idop aku mmg sempurna dapat main2kan org camni..

ohh..lagi satu..
terima kasih atas statement kau tu..

ohh..untuk pengetahuan kau..
itu bukan "statement"..

oh yela..anda kan pro!
jage diri baik2,n tak lupa,jaga maruah diri..

ohh...baiknyer kau..
thnks!!




KipasLipas: ape yg cube disampaikan diatas tak ada kene mengena dengan mana2 pihak..
itu adelah hasil keratan sebuah drama melayu yg agak konfius..jadi sebarang komen tidak diperlukan.tujuan menaip adelah skadar untuk melajukan tangan menaip keyboard kerana aku ingin interview menjadi kerani peguam tak lame lagi,kelajuan jari amat dititikberatkan! terima kasih.

Sunday, September 27, 2009

ex girlfriend ex cident

2 jam yg lepas..aku terlibat dalam satu kemalangan yang hampir meragut jiwa..
nasib aku baik kerana tidak banyak kereta...
aku cume ingin belok kiri pada kelajuan 40km/j. tiba2 aku sadar2 aku ada kat bawah!
kenape jalan dari flyover taman perling ke bandaraya tu licin sangat???
kenape korang tak tar betul2?
skang ni aku jatuh,moto aku calar bilar,tangan aku luke2,sammy vellu nak sara aku ke??
celaka kau sammy vellu. ni sumer salah budak2 kau bikin jalan! tar tak rata.. pastu betul2 kat selekoh boleh berbucu2 pulak.. pakcik tua bawak honda bulat pon leh tergolek anjing kalau nasib tak baik!

Friday, September 25, 2009

amanda

Pakcu : burung ape?

Amanda : burung murai...

Pakcu : burung ape?

Amanda : burung muraiii..

Pakcu : burung ape?

Amanda : burung murai laa..

Pakcu : burung ape?

Amanda : kan manda dan cakap pokcu,burung murai! burung murai!

Pakcu : burung ape?

Amanda : pakcu punye burung lahh!

Pakcu : ukhs! ok2,sumpah tak tanye lagi dah...

Wednesday, September 23, 2009

Timmy

gua mmg mengaku yg gua pernah minat kurt cobain. n gua pernah nak tiru kurt cobain. Seluar koyak2,baju belang,spek putih.
gua ngaku gak gua pernah minat limp bizkit,seluar baggy, kasut dc, topi new era,gua skang ni plak minat sangat kat kate perry, tapi imposible la gua nak tiru kate perry! tapi gua tak leh terima kalau ade org minat TIMMY sampai sanggup ubah gaya semata2 untuk menjadi kembar kepada idola nyer TIMMY, ape siak!!

Monday, September 14, 2009

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Cbhrsdrjm : kau beli ape eton raye ni?
eton: macam2 beb! aku g jusco tadi, dalam 800 gak abes!
Cbhrsdrjm : loh! gilebabi utan! kau beli ape?

eton: macam2 la, baju, suar, kasut, sandle, bra, ehh! kenape aku nak begitau kau plak aku beli bra! kau kan penjahat kelamin! hahaha..

cbhrsdrjm : burit tol...

eton: eh kau beli ape chubb? aritu aku nampak kau ngn sape ntah kat pandan,wahhh....

cbhrsdrjm: aku? aku beli...baju melayu jek..Rm15..rare tak!?

eton: hah? hahahah..mane ade baju melayu Rm 15 chubb!!

cbhrsdrjm: ade bodoh: aku kan tak branded! takkan nak beli tuscani!

eton: oh ok2...abis baju2 pe je yg kau beli chub?

cbhrsdrjm: aku tak beli pape pon,tapi japgi aku nak g bundle.

eton: bundle,haha..kau ni memang gile bundle!

cbhrsdrjm: biaselah,against class... haha..


tidak dinafikan tahun ni aku tak terasa nak berbelanje pon..tahun lepas bukan main lagi shopping raye macam puasa penuh je.. kadang2 jeles gak tgok dieorg shopping sane sini. ajak aku tapi aku tak nak pergi. sebab aku nak g bundle gak. hai..aku ni mmg sampai mati dah di cop mamat bundle. pegi mampos la..kau ingat levis butik tu original sangat ke??

ni aku baru pas balik bundle kat danga bay,aku dengar situ banyak barang copy balik. macam tshirt2 band die..sumer copy. tapi bile aku selak2,jmp plak baju graniph,andy warhol. kau jmp ke ade jual kat butik??!! so jangan kutuk2 bundle ok! aku penampar kang!

apepon aku takde niat nak menaip,aku cuma nak ucap selamat hari raye. maafkan segala kata2 lucah yg selalu aku lontarkan,maaf kalau aku selalu berbogel di depan kawan2, maaf kalau aku slalu cakap "go fuke a dog mofo" kat korang2.. maaf ok!

SELAMAT HARI RAYA!

kau tolong topapkan aku rm3 jadik laa...

aku takde kredit, kau boleh tolong call aku tak??
aku bosan ni lah! takkan tu pon aku nak kene Persoalkan??

Friday, September 11, 2009

Karangan


Ditengah bulan yg mengambang...
aku gembira selepas bermain game kotak pemberian ayah aku.
aku gembira kerana dapat menamatkan game contra dah berlawan dengan alien..
selepas berlawan dengan alien..aku keluar ke pasar malam..
ramai anak gadis cantik di pasar malam. ada yg berkebaya, ada yg berseluar track. bergesel2 bunyi seluar track dia. aku terpandang ade seorg awek yg hodoh di sekitar pasar malam itu. aku muntah. muntah aku kaler hijau. aku berusaha untuk menukar warna muntah aku tu kepada warna yg lebih menarik seperti jingga, turqoise atau pon pearl white. aku lapar, lalu seluk kocek dan tengok saja jalan tar. mana tau ade duit tercicir. hampir 5 minit aku jalan, aku jumpe jugak duit cicir. duit itu bernilai Rm5 ringgit. aku simpan duit tu dalam tabung buluh yg aku buat sendiri semasa kelas kemahiran hidup yang dikelolai oleh cikgu din sekoi. selepas aku simpan duit itu,aku minta mak duit sebanyak Rm 10 ringgit untuk ke pasar malam atau lebih populer lagi dengan nama pasar lambak, ataupon pasar serak. selepas sampai semula di pasar, awek hodoh tu ada lagi. tapi kali ni die korek hidung. aku muntah lagi.aku jerit. tolong jangan ganggu aku! tiba2 awek hodoh tu berubah, dia telah menjadi raksasa. die kejar aku. aku lari,aku dapatkan beskal bmx aku. aku beli basikal tu hasil daripada duit2 yg telah diberikan oleh sanak saudara semasa aku berkhatan dulu. aku pecut laju2. sampai tak sedar aku telah memotong sebuah kereta proton saga. kereta proton saga itu berhenti di pam minyak semata2 untuk pam tayar. aku masih lagi dikejar oleh raksasa awek hodoh itu. aku penat. badan aku berpeluh2. hakikatnya orang gemok memang mudah berpeluh. rupanya,aku baru 1 meter dari pasar malam itu. tapi kenapa semacam dah berbatu2 jauhnya aku mengayuh? aku bertanya dengan diri aku sendiri. ah,aku lupa, raksasa tu masih ada lagi. aku keluarkan satu2 senjata sulit aku. dan raksasa itu lari. tanpa zip balik seluar sekolah aku,aku kencing dekat satu pokok bunga kertas milik mak azimah. emaknya memaki aku dengan kata2 kesat sehingga aku terlanjur berak di situ. aku pun pulang dan emak memarahi aku kerana duit sepuluh ringgit aku hilang. sekian saja cerita saya yang bertajuk mimpi ngeri saya..


KipasLipas: ini merupakan sebuah karangan yang telah aku tulis sendiri semasa aku darjah 3,karangan ini mestilah menceritakan tentang pengalaman ngeri atau apa sahaja yang penting,awal dari karangan itu adelah "Ditengah bulan mengambang..." kawn2 aku semua tulis cerita seram,tapi aku tak ada idea nak tulis,aku ingat idea aku ni bernas sangat. hasil daripada luahan idea aku ni aku telah mendapat markah tercorot dalam kelas kerana cikgu cakap yang karangan aku ni berbaur merepek dah lucah dan tak sesuai untuk semua orang baca.shit!

Wednesday, September 9, 2009

Air supply

Hari ini bermakna kalau..




dapat mandi mande di rumah..
jerang air..
basuh boxer..
cuci jamban..
masak-masak...
mandi hadas..
gosok gigi...
amek air semayang..
rendam jeans dengan soflan..
basuh kasut yg berbau masam..
basuh peti ais yg dah berkarat..
bersihkan umah..
mop lantai..
basuh baju..
minum air "jarang"
buat air teh..
nescafe 3 in 1..

ohhh indahnyer kalau dapat buat semua tu hari ni..
tapi hari ni......
aku tak pat wat semua tu..
sebab...bekalan air kat rumah telah terpotong..
kadar tertunggak adelah RM2030.53
aku terpakse pindah jugak!
celaka punye tenaga air berhad!
bagi la lepas raye baru amek meter air tu!!!!



Tuesday, September 8, 2009

Bahasa Pelat Ke Palat?

bahasa2 cilaka sebegini sering kita lihat di sms2.
antara pengamal bahasa pelat2 palat ni adalah sperti cileng,arep,apis spek,mod,nina,fad
puteri,dan ramai rakan lagi. mari kita lihat bahasa2 era baru tahun 2009 an!!

Tengah buat ape tu? = ngah wat perw tue?
Saya sayang awak.. = shayer thayunk awak..
Meh pelok saya = Meh peyok shayer
Dah makan belum? = Dah mamam beyom?
Konek kau la! = Totei Kaw Lerw!
kau ni buruk lah. = kaw ni Buyuk lerw.
kucing itu bulunya kerinting = Tucing tue bulunyew kewinting
kau makan babi tak? = kaw makarn vavi tak
saya nampak ade babi hutan kat celah pokok = Shayer nampark vavi utan kart celah powkok
arep hensem pakai bikini = awep enchem pakai bikini
Shamil muke macam bapok= shamil mukew cham bapork
Kenape timi pendek sangat = napew timi pendek cangat
Kerk suka korek hidung pastu makan = Kerk shuke kowek idong patu mamam
kenape kau suke isap botol susu= napew kau suke ishap botol shushu
aku nak kencing = akuw nak tencing
ohh.. karipap ni hancing = ohh.. curypap ni hunchings
amboi2, sedap mulut kau ye! = amboyz2, shedap molot kaw yerw!
kau ni manusia ke binatang? = kaw ni manushia ke vinatanunk?
ad budak panjang gigi tajam = ad bhuduck panjunk gigiw tajump
saya hensem ,kenape awak tidak? = shayer enchem, napew awak tidak?
sam seorg manusia bernafsu beruang = cam sheorunk manushia bernafzu bewuang
ah cukup la,malas aku nak taip panjang2 = ah cukup la,malash akuw nak tayep panjunk2



KipasLipas: sedar tidak sedar,kadang2 kite pon terikut taip msg macam ni kan?? kan???

Sunday, September 6, 2009

takde kene mengena. tak payah bace.


Bangun awal sial gua arini!
aku tgok jam ko 11am..ade 13 miscall..
and 3 msg..
msg pertama
"aku bosan,faez tak datang keje..bangun la .."
"aku nak g umah ____ jap,jap g nak g aku call"
"aku g umah ____la kejap, japgi aku balik aku msg"

aku tersadar kol 11am sedangkan msg tu dihantar pada 10.45am..
kenape aku tak tersadar ekkkk..!!
adehhh...

bangun..mandi...pakai baju...seluar...boxer..
takkan semuanya aku nak taip kat sini..?

aku tak tau nak kemane..perjalanan darah di otak kanan ku agak tidak stabil lagi..
aku pejam mate lame2..ahh..takleh tidoo balik!...
ape aku nak buat ni..
rangsangan otak aku takleh bagi aku ape2 refleksi yg meriangkan..
aku pakai kemeja dan jeans kesukaan..
berlari keluar carik scooter kesayangan

aku start enjin tenggiling tu..
otak aku masih lagi tak bagi rangsangan neutral..
shitt...

pergi ke cc berdekatan..on9..
tu je aku rase menenangkan..
buka website yahudi jahanam tu..
yahoodi masagger.
chat dengan rakan yg masih hidup.

sampai jam 1..tidak ada bayang wanita cantik yg gemok.
tidak keruan.takkan aku nak makan pati ikan haruan..
1.12pm..msg diterima..
aku tarik nafas lega..
tibe2..rangsangan otak aku aktif dan dapat berfikir banyak benda..
kenape camtu ye?

gila.

Thursday, September 3, 2009

Kembar Lain Keluarga

bangun tenghari ni.. aku ade 8 miscall...
(1)misscall from issey miyake
(3)misscall from BB ainaa
(2)misscall from killuer callculatuer
(2)misscall from ibundaTercinta

Wednesday, September 2, 2009

demam cautut

disconnect

Monday, August 31, 2009

Minyak naik lagi! celaka kau!

kadang2 aku tak paham tentang aku nih..
aku slalu disalahkan walaupon aku tak bersalah..
tadi berlaku lagi kesalahan yg aku rase aku tak salah..
kalau aku tak salah,sape yg salah?
permasalahan ni takde kene mengena dengan blog bawah ni yg mana aku dsalahkan oleh bdak rumah. itu cerita lain!
tadi aku kuar rumah tak berapa nak awal,pakcik gemok bawah umah ni panggil aku jugak..
sebelum tu die panggil timmy. ni die panggil aku lak.
die cakap,

Abang gemok:"motor kau tu alarm die takleh diam ke?"
Cbhrsdrjm: " takleh la bang,saya pasang alarm bukan suruh diam."
Abang gemok: "tak, maksud gua,alarm lu tu matikan la,budak2 lalu,terlanngar, bising"
Cbhrsdrjm: "abis tu,nak watper saya pasang alarm kalau tak nak die berbunyi"
Abang gemok: "Lu disable la alarm tu,jadi tak mggu jiran2"
Cbhrsdrjm: "saya pasang alarm untuk elak kecurian,kalau abang nak saya matikan alarm,abang tlg jagekan la motor saya jgn kasi hilang. boleh?"

secara tiba2 ,peluh di badan abang gemok pon menitik.abang tu terus je pegang penyapu dan sapu sampah sambil bersiul,tak penah aku tengok abang gemok sapu sampah,ttbe je pas aku cakap camtu die sapu sampah. mgkin die tak leh terima teguran aku tu kot. biaselah..org tue... bergelodak perot die aku tengok,dah tau macam tu,pakai la baju abang gemok...

Selepas Balik berbuka..

aku naik tangga..nampak pulak abang juling tengah main dengan arnab die..
pastu cakap sorg2..comel la konon2 tu...
tak penah2 die tegur aku,tbe2 die paling muke dan tegur aku, "balik berbuke ke?"
aku toleh belakang,sebab muke die menghadap aku,tapi mate die tengok singapore...
aku rase,memang betul la die pandang aku. aku jawap je la. "haah bang,baru lek buka,dah buke ke?"
die jawap "dah,ni nak bagi arnab ni buka pulak..."
aku pon blah dengan sedikit tawa kecil sekadar untuk ambil hati diatas niat abang juling buat klakar tadi..

sampai dirumah..

ade sorg yg aku tak ingin die datang umah tapi datang rumah..
datang untuk meminta maaf..nak mintak maaf tu mintak maaf je la..
dipakse pulak aku suruh maafkan.. kau yg mintak maaf,jgn la pakse aku maafkan!
bla,bla,bla,bla...aku pulak tetibe disalahkan..! ape salah aku!?
aku terpakse halau kau pergi,sebab aku tak nak kau ganggu kehidupan aku lagi.
cukupla aku membatukan diri.. kau nak suruh aku wat aper lagi?

KipasLipas: Moral of this story,kadang2 kite terpakse terima takdir yg jadi kat kite,walaupon kite disalahkan jiran2,ingat la bahawa kite memang banyak buat salah dengan jiran2,jadi tak salah untuk kite memaafkan.jadi jgnlah jadi kucing yg tak kenal budi macam milo. jangan la jadi babi yg org benci kerana wabak puaka die. jangan la jadi presiden tak gune yg sering budak2 A//L buat stencil.

"belah la dada, xtray lah hati.."

Sunday, August 30, 2009

merdekakah kite?

tup..tup..tup..
msg bunyi...
timm msg aku..die cakap pintu umah terkunci..
die cakap aku kunci..
bile mase aku kunci..
ah korang mmg saje nak exploitasi aku..
kau mmg tak suke aku dok umah tu..
pintu rumah terkunci,aku
lampu bilik air tak tutup,aku
dapur bersepah,aku
lantai kotor,aku
anjing masuk rumah,aku
makcik depan sidai baju,aku
rumah takde air,aku
bilik bersepah,aku
berak kat ruang tamu,aku
semua aku!
aku nak pindah.
aku tak tahan dengan layanan korang kat aku.
hati aku terguris..
jangan cari aku lagi..
jgn msg2 aku konon2 nak mintak maaf..
aku bakar punxsa malam ni
bye,
chubb.

Wednesday, August 26, 2009

kerepek ubi makcik indon

cileng atau cheleng ngepet (nak tau maknanya tanya sama jimbo,tak sampai ati aku nak sebut). name yg sudah gagah dan semakin ramai dikenali melalui jalur lebar mahupon zine2 terpilih seperti cencalok sekati, keli makan babi, tak keruan dan macam2 lagi.
bagi sesape yg mengaku dirinye hc/punk tapi tak kenal same chileng,mereka lebih kepada poser atau anak2 bilis seperti kata budak2 skang. beliau merupakan kawan baik saya yg saya sudah kenal lama. berpewatakan macho libre,maskulin,fotogenik dan abraham ferbnandez adelah yg paling ketara dengan dirinya. mempunyai gitar yg cukup tough sound die dibeli dari ohm/zoo yg datangnyer dari senai, johor. bekas pemain bass kumpulan punk neraka ternama Hellexist,dan pernah menjadi backup vokal banyak artis seperti sharifah aini,salleh yaakob, aiman, amy mastura dan juga bob azrai. menjadi cover majalah manga sekitar tahun 1999-2004 dan pernah bergamba bogel bersama artis jepun di swimming pool. mengaku dirinya bujang walaupon semua org tau yg die sudah 5 kali bercerai akibat kekurang sperma dalam badan. apepon cerita2 diatas adelah bohon semata dan saje ingin menambah dosa dengan mengumpat kawan2 dan taulan. sebenarnyer niat aku menaip adelah semata2 nak bagitau cileng bahawa thumbdrive kau tertinggal kat cc tadi, dan aku selongkar isi dalam nyer. kalau nak kau call aku segera.
time kasih.

Monday, August 24, 2009

Municipal Waste

bulan puase ni aku asik dapat keje pagi je..
masuk pukul 7am sampai 3pm..
nak bangun sahur kol 4.30am..
tido kol 12.00am..
so aku cume dapar peluang tidur cume 4 higge 5 jam je sehari..
mane cukup seh!
beruang kutub cam aku ni paling koman pon 9jam sehari.
baru la aku rase segar. tak gitu?

balik keje,aku cume banyak luangkan masa dirumah..
dan malamnyer di cc ataupon osman..
kau rase idop aku membosankan tak?
oh shit! selamat ade si gemok tu teman aku kadang2..
tapi kan best lau kau ade setiap mase..
tak la aku boring sampai camni..
neway thnks gemok,jangan la kau mati dulu,takde sape nak teman aku nanti!
huhu.


KipasLipas: Org cakap roti sedap yg kat depan 7e tu sedap giler, khatira haji talib pon sedap jugak. tapi bagaiman dengan murtabak rosnah janda, kuih bulan ayop dan kari kepala ikan zakaria mutannajis?? tak sedap ke?

Friday, August 21, 2009

Ramadhan

Wah..sedar tak sedar..
dah masuk bulan puasa!
aku masih ingat lagi bile bulan puasa mak aku akan sibuk masak macam2 untuk family termasuk aku lah..biasenyer mak aku wajib masak rendang ayam yg rasenyer ala2 cheesy wedges! gile awsome! tapi kebiasaannyer mak aku masak sedap mane pon aku tak pernah balik sahur same2 mahupon buke puase same2 ngn family..
tapi taun ni aku nak buka sama dioerg la..mesti best kan! mesti teruja mak aku! hehehe..tapi lagi awsome mesti mak aku tak tau yg aku tak penah pose penuh..
kalau aku pose pon tindik2 aku tak cabut,korang rase puase aku batal ke tak???
malam tadi ramai tol kiriman wish selamat berpuasa dari kawan2 aku..
time kasih rakan2! kau pon tau yg kau wish pon tak gune sebab aku tak puase..hahahaha..
Tapi aku rase esok aku puase dengan keikhlasan sebab kalau tak mesti kene parang kepale aku dengan si gemuk yg cantik tu..
kepada ad tengkorak,seperti yg aku katekan tadi..puasa mengajar kite menahan iman dari melakukan perbuatan2 yg boleh membatalkan puasa seperti korek idong,minum air paip, makan sabun, melancap mahupon menonton video lucah dalam henpon..kau ingat lagi tak niat puase??


KipasLipas: nawaitu saumagadin an adaai fardhu sahri ramadhona hazihi sanati lillahita'ala.. betul tak niat puase aku ni??


Thursday, August 20, 2009

Puisi Hidup

oh hidup..
hidup ibarat lembu yg dicucuk idong..
hidup jugak ibarat tahi burung yg tbe2 jatuh diatas langit..
hidup juga ibarat makan lari di kedai mamak..
hidup juga ibarat meraba punggung si mimi kecut..

oh hidup..
hidup ini bagaikan gigi timmy..
hidup ini juga bagaikan hidung arep..
hidung ini juga bagaikan perot chubby...
hidup ini juga bagaikan babi...

oh hidup..
hidup adalah sesuatu yg menyeronokkan..
hidup adalah sebab untuk makan..
hidup juga ibarat ikan dilautan..
hidup juga ibarat babi utan..

oh hidup..
kalau mampus kang kau yg nyesal..
yg kau citer pasal hidup apehal..
ntah la aku tak rase nak menaip blog ni sial!

oh hidup..
hidup membuat kite lalai..
hidup membuat kite rase ingin dibelai..
hidup membuatkan kite ade belalai (lelaki)
hidup ini juga membuatkan kite...hey merepek la bhaiii!

KipasLipas: Blog hidup ni xde kene mengena dengan sesape..blog aku,sukehati aku la nak tulis ape!

Sunday, August 16, 2009

Fat Boy Slim

naik tangga penat..
jalan sikit berpeluh..
bual2 sikit,lapar...
nak tidor,minum milo..
balik keje,brger...
malam sikit,cheese nan...
aku rase aku makin gemok la..
suar aku tak muat dah..
kawan2 aku cakap aku makin sasa..
kau rase tu satu pujian atau kutukan?
"kau pergi mane2 memang bawak porchbag ke chubby?"
kau rase porchbag tu bukan perot aku ke?
wahhh!! aku semakin tertekan!
aku rase dipinggirkan..aku rase diri aku ni dah tak hensem..
sok aku nak g clark hatch..
takpe,korang tgok la lagi sebulan 2 nanti badan aku jadi macam malik nor..
bukan adibah nor!

KipasLipas: Timy amat cemburu dengan aku kerana perot. aku ade aset menarik yaitu perut. amacam? seksi tak perot aku timi?

Friday, August 14, 2009

Selamat Tinggal Myspace

gua bengang dengan tom! kau kenal tom!??
dulu asal name die tomok..tapi tukar tom sebab nak glam lebih..
die yg buat mespes (myspace) tu.
celaka lah die tu! die tak bagi aku bkk komen aku.
komen aku sukhati aku lah!?
die tau bkk internet dapat duit.
sampai keje yg patot die buat terbengkalai..
aku macam tersentap gile bile hari2 aku on9 takde komen.
padahal aku ni ramai peminat..ape ingat es je ke yg ramai peminat???
esok kalau aku tgok masih takleh bkk komen gak.
aku delete account.
sory la kepada teman2 yg slame ni menjadikan aku idola,aku terpaksa pergi..
hati aku terguris.
babai. kau jangan cari2 aku lagi ok tom?
kau tak payah nak msg2 mintak maaf..
aku merajuk nih!

Thursday, August 13, 2009

Fall Of Abroko

Oh..gig tadi awsome!! kenape aku kate awsome..
sebab aku dapat rasekan sound gitar aku sebijik Fall of efrafa!
heheheh..
time kasih kerk..!
(ala...sound org lain carikan..mmg la awsome...hah!)

KipasLipas: Thursday Nite live in embrace Hall

Wednesday, August 12, 2009

Raksasa Kejam

hai..selamat pagi =D
(no incoming msg)
jangan lupe brekfast nanti..
(no incoming msg)
hai selamat tengahari =D
(no incoming fucking msg)
jangan lupe lunch nanti...
(no incoming msg again..)
hai..dah petang ni! nape tak reply2 dari tadi?
bz la..kan keje ni..
oh betul gak..



KipasLipas:sebenarnyer aku tersentap lebih..takde pape pon berlaku hari ni..
uhhhhhh...!!

Tuesday, August 11, 2009

its not boxer..

tengok2 jam..
shit..12:01 am...
hari ni dah masuk...
12 ogos..
shit..
aku benci hari ni...

Monday, August 10, 2009

Rabu 12 Augustus 2009

I wish, You Don't Go Again..

BLACK METAL 666

anda tahu cradle of filth?
bahamut?? children of bodom?
dimmu bourgir? atau impiety?
ya...semua itu band2 black metal isap darah..
dan aku nak review satu band black metal dari indonesia ni..
band ini diperkenalkan oleh epul jahanam..dan hari ini baru aku teringat untuk servey2..
dan ternyata band dari indonesia ni lagi gempak nampaknya!
Mengetengahkan elemen2 pemujaan syaitan, sembah kambing gurun,makan daging mentah, kencingkan Buku matematik tingkatan 3, bakar gereja,dan banyak lagi aktiviti2 ganas beliau..
mempersembah Satu lagi Kumpulan gothic/blackmetal dari indonesia..
KUBURANNNNNNN!!!! ARGHHH!!!


Kuburan

arini aku rase banyak bazirkan masa berjalan2 menaiki motor..
aku rase berjalan2 menaiki motor banyak membazirkan masa aku..
menaiki motor bazirkan masa aku berjalan2 rase banyak..
banyak rase motor masa aku berjalan2 membazirkan masa..
masa membazirkan aku berjalan2 motor menaiki aku..
aku menaiki motor aku berjalan2 menghabiskan mase..
ahhh pundekk! ape aku nak cakap sebenarnye??


KipasLipas: Menaiki motorsikal berjalan2 merupakan satu aktiviti riadah yg selesa dan bergaya,dimana awek2 terliur melihat angin bertiup dan terkena pula pada perut serentak membuatkan perut tampil lebih seksi,menaiki motosikal juga boleh membuatkan kite lebih anggun dan menawan dengan lagak2 dan aksi2 mencilok celah lori tanah dan jika nasib tak baik,kite ditimbus oleh tanah selang beberapa jam selepas asyik mencilok.

ikhsan dari : Bernama & Bloomberg

Friday, August 7, 2009

Milo habis belilah ovaltine

balik saja kerumah..aku dapat rasekan satu aura 2 yg menenangkan seperti aroma nitrus dan jejoba...
aku macam heran..apekejadah rase laen macam je ni..biasenyer kalau aku balik umah malam2 sorg2,aku rase takut..tapi arini lain betul lah!
tanpe membuang masa aku menuju ke dapur..
tempat di mana ade 2 spesis antu kom2..
aku selak2 peti ais..tak ada..
aku selak2 celah tahi Timmy..pon tak ada..
baru la aku perasan yg due ekor setan tu tak ada kat rumah!
dua ekor setan yg aku maksudkan tu adelah Milo dan Yuna..
shit! fuck! damn! muthafacka! aku mencarut..manela kau pegi ni!..
nak jadi Bohsia agaknye asik lari rumah je...kawan ngn mat rempit,isap dadah, hidu gam.
aku turun tangga.. dari tangga umah aku tingkat 48 sampai ke tingkat 1..
tak ada gak..ahhh..aku give up..
"kang kau lapar pandai la kau balik.."
kau kan suke isap puting aku..

aku balik je..aku ade dengar org panggil name aku.
"chubb hensem!"
"chubb hensem!"

dengan kembang hidung serta urat bontot..aku toleh dengan penuh dedikasi..
"YUNA!" aku menjerit ala2 pondan..
"see...kan aku dah cakap..kau mesti balik punye..kau kebulur la ni..
tapi...
mane Milo??? "

yuna cume buat muke sedih dan menggeleng2kan kepale..
aku ketuk kepale die tande bergurau..
die masih buat bodo je..
ah lantak la...

Selang 2 hari..Bayang lembaga Milo masih tak kelihatan..
yuna pula semakin kurus asik melancap depan leptop sorg2 tanpa Milo..
aku resah dengan keadaan ini..dan aku terajang pula Yuna tanda yg aku amat bersimpati..
aku risaukan keadaan die skang ni..
Najis2 die pon makin kurang aku tengok..
sabarlah Yuna...nanti aku cari Milo untuk kau ya..
kepada penduduk Pangsapuri Titiwangsa, sesiapa yg ternampak Kucing parsi kaler perang,sila ketuk pintu umah aku di Blok A-19 ok. Terdapat hadiah rahsia,dan cabutan bertuah untuk sesiapa yg terjumpa. sekian time kasih.


KipasLipas: Beginilah keadaan Yuna 2,3 hari ni..hai risau aku nengokkan je..nak harap Timmy dengan Es yg tengok kan? mmg makan terajang je la hari2..
Persoalannya,Bilekah Timmy dan es akan berubah?? Bilekan Timmy nak tlg sapukan ubat luka kat kaki es? Bilekah video aksi cium mulut es dan timmy akan diedarkan di jbsex.net?
dan bile pula Es nak tolong masakkan Mee Sedap untuk Timmy?

Thursday, August 6, 2009

Pokok kismis

seharian aku berjalan bersama si gemuk yg cantik tu..
terisi masa lapang aku dengan berbual sehingga sakit tekak..
sedang2 berbual..aku terasa macam tersentap je tbe2..
secara tibe2 aku macam terdengar satu pekataan yg aku rase macam rare je bunyinyer!
aku macam tercenganG selama beberapa saat sampai tak sempat telan air liur..
sambil menuding jari die ,si gemuk yg cantik tu menunjuk ke arah satu pokok dan berkate..
"lawa nyer pokok kismis..."
dengan berpeluh2 dan terdapar sedikit rekahan urat di kepale..aku terus menjerit..
Pokok christmas!! bukan POKOK KISMIS!!!

KipasLipas: Sumpah i tak nak tulis! tapi..tangan ni tertaip sendiri!!heeeee....

Monday, August 3, 2009

tahi

mood aku arini kelam kabut..
tadi jmp gemok pon aku tak tau ape aku sebut..
yg aku tau...
"eh mok,apesal lambat?"
"nasi campur ok tak?"
"tidorlah..nanti kol 3 aku kejot.."

pastu memasing blah..mesti dalam ati kau cakap..
"bosannyer kau ni chubby!"

haah..aku rase pon cam membosankan je arini..
g keje..pastu tanye lagi..
"kau dah balik lom?"
"lom lagi..aku kat balai polis!"

aku rehat..wat keje macam malas je..
nape aar arini cam tepu sepanjang hari????
ahh lantak la..dah nak kol 12 ni..dah nak balik dah aku..
aku lepak2..pastu aku tanye lagi..
"kau dah basuh muke ngn air suam?"
"lom..sory2..."
"zzzzzz"
"sampainyer hati.."

ah..baliklah...aku nak tanye arep pasal gitar kat sentosa..
arep cakap epiphone sg series cuma RM950 sahaja..
kemudian seseorg bertanya..
"aku akt danga ni..jmp aku jom..?"
"ohh..ok 5 minutes..."

sampai danga..tkde bende nak cerita..
diam je sampai bosan..
pastu..
"sory ar arini aku rase aku org yg paling membosankan.."
...................


KipasLipas: sebenarnyer aku takde bende nak bagitau kat blog ni..cume pas tulis2 bende bodoh ni pastu aku g toilet aku rase cam best sket lah..kenape? baru aku sedar yg arini aku moody sebab aku tak berak lagi arini..aku nak berak jap lah....tenang sket jiwa aku nanti..

Saturday, August 1, 2009

Tipu! kau kenceng babi!





kenape kau tipu..
sebab aku kesian..
kenape kau tipuuuu..
sebab..aku tak sampai ati..tlg jgn tanye lagi!
kenape kau mesti tipu..
ok..aku tak tipu lagi...aku tau aku tipuu...
kau bodoh! bodoh!
ye..aku bodoh...
dah la...jgn la macmtu...korang berbaik la...
..............

kenape kau buat die macamtu..?
sebab..aku taknak die sedih..
kau tau tak kau wat die lagi sedih skang?
ye..tapi aku mmg tak sampai ati nak tgok die sedih..
dah..kau mintak maaf ngn die..
ok..aku mmg nak mintak maaf ngn die lah...aku wat salah besar...
besar sangat ok...kesian die...
betullah..aku mmg tak gune...


kipasLipas:sampai mati aku takkan lupe kat kau..sampai kiamat aku bersalah kat kau..
terima kasih kerana aku terima dengan senyuman..senyuman yg aku rase tak betul lakaran..
aku akan rase bersalah sampai kapan..maaf ya teman..

Thursday, July 30, 2009

hirarki

aku tak nak duduk dalam penjara.
jadi. tolong bebaskan aku!

Wednesday, July 29, 2009

bile mak beranakkan aku mak????



ninapop & fad: weh kau kat mane chubb!?
cbhrsdrjm: aku? aku tengah dating ni! apehal?
ninapop & fad: lepak osman lah weh!
cbhrsdrjm: apehal?
ninapop & fad: kau datang ar lepak osman..aku otw nih..
cbhrsdrjm: yelah nanti aku datang....aku nak balik mandi dulu..
ninapop & fad: datang tau!

20 minutes later...

pipi: gwe kat osman ni..tumpang akak rumah tadi g sini..
cbhrsdrjm: watper g osman????
pipi: datang je la...
cbhrsdrjm: yelah2...

5 minutes later...

cbhrsdirjm: what the fuck!
pipi: Happy burfday gemok!
fad: Heppy burfday chubb!!
ninapop: Heppy burfday to u bla bla bla (lagu tema harijadi versi india)
Rape ass: Fuck sial gua sambut harijadi lu!
ibrahim macha: Happy bedeley danial (loghat india)
cbhrsdrjm: SHIT...Aku sambut harijadi ke??oh damn...

KipasLipas: ari ni harijadi aku..aku tau hari ni harijadi aku..tapi aku tak tau ade suprise untuk hari jadi aku...even rakan2 serumah aku tak sorg pon yg wish aku.tapi ade rakan2 lain yg wish aku dulu..dan yg paling utama..thanks to my sweet baby tazmanian coz wish my burfday without prejudis! heheh!
thnks to pipi,nina,n fad serta abang sepet si bf nina tu sebab sambut burfday aku..neway sepanjang hidup aku,ni la kali pertama aku diperlakukan sebegini. ecehh!
heppy burfday chubbyharusdirejam!!

Monday, July 27, 2009

Onani Dalam Almari

bahang raye semakin dekat (dekat ke??)
jadi aku sudah mule pkirkan perancangn untuk raye ini..
aku tak perlu baju baru,seluar baru..
tapi rasenyer aku perlukan kasut baru..
lame betul aku tak beli kasut..
sedangkan kawn2 aku semuanya sudah maju dengan kasut beliau..
timmy cthnye,sudah tersalah beli size supra nye.. haha.. padan muke kau timmy!
ad budak panjang pula dengar cerita sudah bukak kilang buat supra,sungguh cilaka gayanya..
aku pula bagaimana! hah!
raye lepas aku hanye mampu beli macbeth cap ayam yg telah memperdayakan timmy...
raye tahun ni nak beli kasut ape ek?
(ecely sumer kasut aku dah koyak rabak dan berbau pengat basi..segan nak pakai g!)
wlaupon aku bukan seorg drummer...tapi..
aku berase terangsang dengan kasut ini..
aku berasa begitu ingin beronani sekarang..
ohhhhhh...
circa Lopez!


Wednesday, July 22, 2009

eh timmy....

aku takde kasut supra..
jam [K] krew pon...
vans pon..
topi bublebee pon..
beskal mauntain bike pon..
tapi aku ade...

heeehehehehe....

aku ade..
hehehehehe....



aku ade perfume yg digilai oleh artis2 kacak hollywood.
macamane? power tak?

Tuesday, July 21, 2009

Kejahatan

"kejahatan aku adelah kerana aku mempunyai ramai kawan.
kejahatan aku adelah kerana aku mempunyai ramai kawan perempuan.
kejahatan aku adelah kerana aku selalu msg dengan rakan perempuan.
kejahatan aku adelah aku dituduh "tak ingat kawan".
kejahatan aku adelah "kawan2 lah!"
kejahatan aku adelah "chub,aku rase ade org skodeng aku lah.."
kejahatan aku adelah "tujuan adelah untuk saje2"
kejahatan aku adelah kerana aku malas nak amek port..
kejahatan aku adelah kerana aku buat tangan kau bengkak..
kejahatan aku adelah nak kene bagitau ke ape aku suke ape aku tak???"


Thursday, July 16, 2009

Michael jackson wannabe!

setelah kematian penghibur pop dunia michael jackson atau lebih dikenali dengan name m.j (bukan metrojaya ok!), seorg peminat setia m.j cube untuk meniru habbit pelik m.j ini iaitu pembedahan plastik. ramai dikalangan kite cube untuk tampil lebih menarik dan cantik serta seksi banget gitu..dan diantaranya adelah kawan saya iaitu solihin.
die telah membuat pembedahan plastik di bahagia muke,dagu,kening,juga alat kelamin semata 2 untuk kelihatan cantik dan maskulin. pembedahan ni menaggung kos sebanyak hampir 1.3billion. walaubagaimana pon beberapa pembedahan yg dibuat itu tidak berjaya..mari kite lihat antara gambar2 sebelum dah selepas dibedah.



wajah sebelum dibedah

Pembedahan pertama yg dibuat di dubai ni menunjukkan perubahan pada struktur hidung dan misai.tapi beliau masih tak berpuas hati..

pembedahan ke2 ini pula nampaknyer agak gagal kerana doctor tu salah setting kedudukan tulang pipi

Pembedahan ke3 ni pula dibuat selepas 2 tahun dimana kelihatan solihin sudah mule gemok masa ni..

ini pula pembedahan yg ke4..hai macam makin teruk je ni..?

pembedahan yg ke6.mak aihh!!!

dan akhirnye..pembedahan ke7..ni adelah pembedahan yg paling sempurna.lihat kulitnya yg licin dan bibirnyer yg merah menyala tu. seksinyer cileng....eh! solihin.. he3...



Wednesday, July 15, 2009

U are my Twins??

Lagi cerite kembar yg aku dapat tau tengahari ni..
salah sorg kawan di myspace aku buzz aku tengahari bute..
terkejut aku ttbe suh on ym secepat mgkin!
tanpa prejudis aku pon on ym..

kasut_converseku_koyak: kenape
loLA ziNt: your twin
kasut_converseku_koyak: haa?
loLA ziNt: muka same
kasut_converseku_koyak: twin??what the..
kasut_converseku_koyak: cam laen je..
loLA ziNt: tgk la..
kasut_converseku_koyak: erk..
kasut_converseku_koyak: yea..yea..






Same ke??? neway..mari lah balik kerumah dik.. mama dan papa rindukan adik..
meh sayang meh....

Sunday, July 12, 2009

JAM DAN JEM

03:30pm
"damn! holy crap! dah kol 3.30pm!"
aku kene g keje kol 4..tapi aku bangon lambat lagi arini..
cibai punye jam loceng! kenape mesti mati skang? knape tak mati esok?
luse? mggu depan?

03:40pm
"bush! bush! bush!" (mandi)
sekejapnyer aku mandi..

03:48pm
"babi,mane boetye aku!! shit! shit!"
cari barang yg tak jmp sambil mencarut2..
padahal bende tu ade kat sit moto...

03:56pm
"jesus christ! lambat lagi arini!"
maki diri sendiri,dan masih mencarut2...

03:59pm
"tup,tup,tup" (turun tangga)
Rumah tingkat 4,turun tangge pon rase penat..
hai..belum rumah atas gunung...

03:71pm
"ERK!"
mane ade pukul 03:71pm?
bodoh! bodoh!

04:01pm
"kelecak,kelecak,kelecak" (bukak mangga solex dari moto)
god damn muthafucka! &*^%^#$@#$%@#$@#DFGE
masih lagi mencarut kerana mangga moto tu jam sebab kene airhujan

04:20pm
"go fuck a dog,this is awsome,holypig.."
macam2 lagi kate2 makian yg takde kaitan...

04:30pm
"fuh! terime kasih shamil. i love u so,muah!"
akhirnye sampai ke tempat keje tumpang shamil..
fuh..lega...

KipasLipas: arini aku rase malang lagi,padahal aku balik awal malam tadi untuk bagun g keje arini..dah bangun lambat moto wat hal plak.. solex takleh bukak..
g keje tumpang org,sampai tempat keje lambat,pastu punch kad merah,then masuk office kene bebel,arini plak keje banyak.. shitttt!!
mencarut lagi..kalau tak mencarut agaknyer sumernyer berjalan lancar agaknyer ek??

Friday, July 10, 2009

kereta bikini pondan

aku dah start rase rimas dah skang ni..
dok umah dengar mp3 hari2..
tengok muvi..
msg budak2 sumer nyer kedekut kredit nak reply..
ape salah anta satu pesanan ringkas buat alasan "aku demam lah"
"aku tengah beromen" or "aku sedang p.m.s"
haihh....
yelah..maybe skang tengah ade "life" duit,macam2..
nanti2 bile dah takde "life" takde duit,takde keje,bosan..
baru sms aku kat mane..
jesus christ!

KipasLipas: gamba dia atas tiada kene mengena dengan situasi yg aku hadapi sekarang.
skian time kasih.

Monday, July 6, 2009

Komuniti untuk K.I.T.A @ untuk K.O.R.A.N.G



Komuniti of k.i.ta,
sebuah komuniti yg namenya agak ramai dikenali dengan antiviti2 yg dianjurkan,gigs2 dan banyak lagi..sebuah komuniti yg agak lame jugak aku tau dan kenal orang2 didalamnye..
komuniti ini dah kurang dngar buat ape2 gig's atau aktiviti wat masa skarang ni...mgkin sebab takde mase,or kesibukan masing2..
tak apelah..kire semangat korang dan semua dah wujudkan satu komuniti yg besar dan sempurna.syabas untuk semua..
persoalannye!?
ya..persoalannyer kini muncul lak satu komuniti baru yg namenyer sangat same dengan komuniti ini.. "The Project Of كيتا ®" atau kalau tak pandai bahasa jawi aku tulis rumi bunyinyer macam ni, The Project Of Kita.
komuniti ini diketuai oleh seorg yg aku pon tak kenali,mgkin korang kenali (tu pon kalau ade org kenal) ,name dia betul2 merujuk pada Komunity of k.i.ta ni..
kenape namenyer same??
ini adelah antara perbualan aku dan "MANAGER" The Project Of كيتا ®..
chbyhrsdrjm=chubbyharusdirejam
T.P.O.K.C= The Project Of Kita Community

chbyhrsdrjm: hatever happens here..even pic tu pic anak sedare aku si amanda..the question is..do u have any permission form Community Of k.i.ta for this "project"?cume ingin tahu.reply me a.s.a.pregards,chubby.

T.P.O.K.C: i'm sorry...i dont know what are you talking about...This community is not belong to community of KITA..and for your information.we also not combine with community of KITA.our community has our project,so,we dont have to make any permisson with them.so, don't ever be confius with that...ok:)support us..

chbyhrsdrjm: eginilah kawan..cari lah satu identiti baru bagi menaiktarafkan scene kite.usaha anda amat membanggakan. satu kata untuk semua.jangan ingin cepat naik dan kaburi mata org lain dengan name yg dah sedia ada dan yg kite semua telah tau.hargai lah titik peluh org lain yg bertungkus lumus menaikkan scene yg dah sedia ada. jika anda pikir anda sudah lame bernanung dalam scene,masakan anda tidak tau yg nama komuniti/project anda tu menyamai dengan satu community ini http://www.myspace.com/kitauntuksemua.yang memang sudah lame ada ni.apepon..msg ini tidak perlu dibalas,cume perlu dipikirkan sesuatu daripada apa yg kami cuba sampaikan.regards,chubbs

T.P.O.K.C: yup,sure we always thinking about that...but..you dont have to blame our community at all..ok.:)we dont get any objection from community of KITA..but,we get their cooperation to make our scene up...so, I think we dont have to change any part of our community...hrmmm...may I know,who are you??maybe we can be your friends...anyway,thanks yeah...

cbhrsdrjm: are u sure,u guys dont get any objection from community of kita?coz its puzzle me rite now. from whom u guys get those permission to create this communty? i feel awkward about this..my head keep spining n spining all the time..i think what u guys said about those permission, and community of kita didn't know about this at all..what a kind of brat u are...i suggest that u guys should create a new name of ur own community.so,in the future there will not have a quarrel about this..just bcoz u guys use the same name example like u guys use it rite now,to make a steping stone for ur own self.feel glam,pop,but using those same name..its really puzzle a lots of people..i dare u..grow up dudes!make a different of ur own community..be realistic,rational..which one do u choose?being noob or ignorance?which one is the most pathetic?think or sink!gratz.chubb.

T.P.O.K.C: Yups?Disini Sems.Yup?Apa masalah geng?kami menubuhkan project Kita kami tiada under sesiapa!xder pakai surat2 pengesahan.so.penubuhan project kami terhasil dari karya berbisnes kami.owhh!ini uncle benn ya?maafla.kami xder nia untuk glamour,famous,somethng yg menjakalkan terhadap keistimewaan org lain.tiada niat untuk meniru.kalian sudah highclasses.jauh langit dari bumi kami ingin meniru function&activity kalian.kami dengan hasil modal berbisness yg kami labur untuk berniaga bukan untuk menumpang glamour diantara 1 sama lain.maafla jikalau kalian tidak sukakami tetap dengan pendirian kami.-_-'.

chbyhrsdrjm: sesiapa pon aku,aku seorg yg neutral. berfikir secara logik,waras,realistic. kalau korang tetap dengan pendirian korang. ape aku leh buat? berdiri dan tengok saja. cume aku ingin berpesan, jangan la berpikiran negatif,yg tak sepatutnya ada.korang pon tau ape yg aku maksudkan. masing2 pon dah besar kan? bukan budak kecil lagi.tak ade high class atau pon low class,aku pon against class kerana class ni mencipta hirarki dalam kehidupan dimana yg kaye dengan kaye,yg miskin dengan miskin,takleh nak bercampur. kau nak macam tu?equality la Brother!kalau macam tu pendirian kau,teruskan dengan sikap ignorance. pada korang,ignorance is a bliss.so,korang pilih ignorance dari noob.sungguh menyedihkan.apepon jadilah yg terbaik untuk diri korang.sampai bile nak di cemuh oleh kerana sikap2 korang yg pada aku sungguh typical,fundamental,ortodoks.bye sems!respect! chubb.=)

.END.



--------------------------------------------------------------------------------
komunity "baru" ini bukan saje tujuannyer untuk memajukan scene yg sedia ade,menaik taraf muzik underground,malah komunity ini juga rata2 nyer mengutuk dan menghina minat org lain. seperti dibawah.







awek cantik ini sedang mengutuk budak pakai baju hardstyle repulic ni sebab g konsert radio rosak pakai baju shuffle. gig ni kene pakai baju band je ke??baju kebaye tak leh?







"FUCK SHUFFLE" kate budak ni. ape masalah dengan budak shuffle tu,die tak kacau org. same macam org cakap punk makan sampah,tapi die tak kaji ape itu punk dan samekan statement tu dengan semua punk yg ade. cam pantet!






ape kejadah org nak kentut tapi kau g cium bontot die. pastu kau marah dan buat statement cakap "budak shuffle suke kentot". haih..






ANDA semua..kalau berani tunjuk fuck kat depan org tu. tunjuk blakang2.mane rase hormat pada org lain?
haih....berdiri di garisan sendiri.bukan angkat kaki,lari!


"copy" of komuniti of kita juga ada keluarkan shirt,meh kite check2!

Macam ni ke komunity?Meniru nama satu masalah,yg ni timbul lagi masalah, racist,fascist,sexist. ape kate korang?
ukur baju kat badan sendiri!
G.F.A.D/P.M.D.A!
"kalau nak tau makna ni,tanye kat arep atau timi"





info: Komuniti of K.I.T.A (true!) : http://www.myspace.com/kitauntuksemua
The project of Kita community (The fake one!) : www.myspace.com/theprojectofkita






Friday, July 3, 2009

masturbasi

si ikan kering: chubb,kau nak hadiah ape besday kau nanti.
cbhrsdrjm: alah..macam la kau nak belikan kalau aku mintak pon..
si ikan kering: cakap la..kalau kau mintak peti ais ke tiang letrik mane aku nak carik bodo!
cbhrsdrjm: alah..aku nak mintak mainan je..tahun lepas aku mintak kete control,kau belikan kan?kan??
si ikan kering: ha..mane kete kontrol aku kontol!??
cbhrsdrjm: ade..tapi dah rosak..hee..
si ikan kering: dah tu kau nak kete kontrol lagi??
cbhrsdrjm: taklah..emmm...
si ikan kering: bestu??
cbhrsdrjm: AKU NAK KEPALE TRANSFORMERS!!
si ikan kering: hah! mane aku nak carik!
cbhrsdrjm: ahhh aku tak kire! sape soh mintak!


kipaslipas: ahh..mampos lah. ingat timi sorg leh pakai kepale bumblebee! aku mintak sampai dapat!



Beginilah keadaan timi yg cukup berbangga dengan bublebee die. jgn sampai aku patahkan! kau tau aku juge peminat transformers!

Thursday, July 2, 2009

mini fav ice cream

si comel..
aku nak jmp kau gakk!!!
tak kire! tak kire!
pls call me uncle chubb!
say it now!
hahaha..




Wednesday, June 17, 2009

Hari Bersejarah

hari ni merupakan hari yg amat bersejarah dan berprestij dalam hidup aku.
hari ini juga aku telah buktikan kepada semua betapa maskulin dan tegapnyer aku.
terima kasih atas sokongan kawan2 terutamanya minah cinta,arep,timi botak,fad,nina anje,maya hidung jambu air,abang bad dispencer, cek jah jawa,abang halilintar dan syed nassir atas sokongan beliau.tak lupe pada pekerja2 osman mydin atas layanan selama ni, warong burger akem, dila sayang, pika awek depan rumah dan semua lah yg terlibat... Mari kite buat ombak same2!hari ini merupakan hari yg cukup bersejarah untuk aku sebagai lelaki tampan,segak dan berbadan tegap ini..
aku cukup tersiksa selama ini semata2 untuk hari ini..mandi tak basah,tidur takleh tidur, makan aku makan jugak, masturbate aku takde nafsu... dan akhirnye..atas sokongan dan semangat jitu dan kental. aku pergi jugak ke klinik pesakit luar itu. dan dengan tanpa belas akhirnye..aku cabut juga gigi bongsu aku ni! selamat tinggal gigi ku! aku cukup derita dengan kehadiranmu. kepada nurse halimah (aku nampak name tag die) ,tahi hidung mu terkeluar mase cabut gigi aku tadi. ape ke serabai punyer nurse!



KipasLipas: aku dah 3 minggu lebih tak leh tidur.punye la berdenyut. yg ade sorg ni bagi info pasal hidung berdarah.bagilah info pasal gigi berlubang pulak! ish!

Thursday, June 11, 2009

ketiptuku jeransang

"TAPI DALAM HATI AKU NIE ADE LAGI SORANG KAWAN LAMA YANG PALING AKU WINDUUU!! DRAMATIK GAK ARHMASA BERPISAH! NGEH!NGEH!NGEH! AKU BARU NAMPAK DIA FOLLOW AKU DALAM BLOG!! HIIHIH KO TAU KANSAPA KO BILA KO BACA NIE? (*MESTI KO SENYUM JER KAN??) :D IHHIIHIHHI! WEYYHH GEMOOOKK!!! AKU WINDU KO LAR SENGAL!!!"

KipasLipas: kadang2 kite memang akan rindukan kawan2 dan click2 yg begitu akrab satu masa dulu tapi kini udah berubah. kadang2 kite rindukan mase2 dulu yg mgkin kini tak akan ada lg skrg... haha. tapi itu semuanyer "kadang2".. kalau la ianya berterusannn.....apepon. aku harap kite akan berjumpe bile kite sumer dah beranak cucu ye kawan2.. =)

Friday, June 5, 2009

jaiman


jayman bertanya kepada bapanya...

jayman: pak, betul ke make love tu best?

bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak?!

jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

jayman: waaahhh... bapak ni pandailah!

"Mok!! lu dah balik ke mok..
yelah balik tak call gua!"

"mok!
i da alik..
sorry x sempat nak call u or msg u g..
bz sgt ar..
minggu hadapan baru saya contak kamu.."

ezra,seorg kwan yg mgkin agak baru gua kenal,tapi macam dah lame je kenal..
die belajar kat uk amek coz pebende ntah..die comel. kadang2 berpewatakan aneh.
dan mggu ni die balik jb,xtvt apabila die pulang sahaja ke malaysia adelah singgah selalu shisha!..miss u la gemok!

ni lah ezra yg aku gembar gemburkan..