Monday, September 14, 2009

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Cbhrsdrjm : kau beli ape eton raye ni?
eton: macam2 beb! aku g jusco tadi, dalam 800 gak abes!
Cbhrsdrjm : loh! gilebabi utan! kau beli ape?

eton: macam2 la, baju, suar, kasut, sandle, bra, ehh! kenape aku nak begitau kau plak aku beli bra! kau kan penjahat kelamin! hahaha..

cbhrsdrjm : burit tol...

eton: eh kau beli ape chubb? aritu aku nampak kau ngn sape ntah kat pandan,wahhh....

cbhrsdrjm: aku? aku beli...baju melayu jek..Rm15..rare tak!?

eton: hah? hahahah..mane ade baju melayu Rm 15 chubb!!

cbhrsdrjm: ade bodoh: aku kan tak branded! takkan nak beli tuscani!

eton: oh ok2...abis baju2 pe je yg kau beli chub?

cbhrsdrjm: aku tak beli pape pon,tapi japgi aku nak g bundle.

eton: bundle,haha..kau ni memang gile bundle!

cbhrsdrjm: biaselah,against class... haha..


tidak dinafikan tahun ni aku tak terasa nak berbelanje pon..tahun lepas bukan main lagi shopping raye macam puasa penuh je.. kadang2 jeles gak tgok dieorg shopping sane sini. ajak aku tapi aku tak nak pergi. sebab aku nak g bundle gak. hai..aku ni mmg sampai mati dah di cop mamat bundle. pegi mampos la..kau ingat levis butik tu original sangat ke??

ni aku baru pas balik bundle kat danga bay,aku dengar situ banyak barang copy balik. macam tshirt2 band die..sumer copy. tapi bile aku selak2,jmp plak baju graniph,andy warhol. kau jmp ke ade jual kat butik??!! so jangan kutuk2 bundle ok! aku penampar kang!

apepon aku takde niat nak menaip,aku cuma nak ucap selamat hari raye. maafkan segala kata2 lucah yg selalu aku lontarkan,maaf kalau aku selalu berbogel di depan kawan2, maaf kalau aku slalu cakap "go fuke a dog mofo" kat korang2.. maaf ok!

SELAMAT HARI RAYA!

5 comments:

mybreakfastclub said...

selamat hari raya bro :)

ps:welcome to my blog..heheehe

ɥ s ɐ u said...

selamat ari raya kat ko chubb.

Lionel Azry said...

macam shaittan!

Anonymous said...

selamat hari raya chub..
maaf segalanya..
keterlanjuran yang telah terlanjur..
*ILA*

chubbyharusdirejam said...

kite ade terlanjur ke?
syhhh..jangan citer kat orang bedul!