Monday, August 31, 2009

Minyak naik lagi! celaka kau!

kadang2 aku tak paham tentang aku nih..
aku slalu disalahkan walaupon aku tak bersalah..
tadi berlaku lagi kesalahan yg aku rase aku tak salah..
kalau aku tak salah,sape yg salah?
permasalahan ni takde kene mengena dengan blog bawah ni yg mana aku dsalahkan oleh bdak rumah. itu cerita lain!
tadi aku kuar rumah tak berapa nak awal,pakcik gemok bawah umah ni panggil aku jugak..
sebelum tu die panggil timmy. ni die panggil aku lak.
die cakap,

Abang gemok:"motor kau tu alarm die takleh diam ke?"
Cbhrsdrjm: " takleh la bang,saya pasang alarm bukan suruh diam."
Abang gemok: "tak, maksud gua,alarm lu tu matikan la,budak2 lalu,terlanngar, bising"
Cbhrsdrjm: "abis tu,nak watper saya pasang alarm kalau tak nak die berbunyi"
Abang gemok: "Lu disable la alarm tu,jadi tak mggu jiran2"
Cbhrsdrjm: "saya pasang alarm untuk elak kecurian,kalau abang nak saya matikan alarm,abang tlg jagekan la motor saya jgn kasi hilang. boleh?"

secara tiba2 ,peluh di badan abang gemok pon menitik.abang tu terus je pegang penyapu dan sapu sampah sambil bersiul,tak penah aku tengok abang gemok sapu sampah,ttbe je pas aku cakap camtu die sapu sampah. mgkin die tak leh terima teguran aku tu kot. biaselah..org tue... bergelodak perot die aku tengok,dah tau macam tu,pakai la baju abang gemok...

Selepas Balik berbuka..

aku naik tangga..nampak pulak abang juling tengah main dengan arnab die..
pastu cakap sorg2..comel la konon2 tu...
tak penah2 die tegur aku,tbe2 die paling muke dan tegur aku, "balik berbuke ke?"
aku toleh belakang,sebab muke die menghadap aku,tapi mate die tengok singapore...
aku rase,memang betul la die pandang aku. aku jawap je la. "haah bang,baru lek buka,dah buke ke?"
die jawap "dah,ni nak bagi arnab ni buka pulak..."
aku pon blah dengan sedikit tawa kecil sekadar untuk ambil hati diatas niat abang juling buat klakar tadi..

sampai dirumah..

ade sorg yg aku tak ingin die datang umah tapi datang rumah..
datang untuk meminta maaf..nak mintak maaf tu mintak maaf je la..
dipakse pulak aku suruh maafkan.. kau yg mintak maaf,jgn la pakse aku maafkan!
bla,bla,bla,bla...aku pulak tetibe disalahkan..! ape salah aku!?
aku terpakse halau kau pergi,sebab aku tak nak kau ganggu kehidupan aku lagi.
cukupla aku membatukan diri.. kau nak suruh aku wat aper lagi?

KipasLipas: Moral of this story,kadang2 kite terpakse terima takdir yg jadi kat kite,walaupon kite disalahkan jiran2,ingat la bahawa kite memang banyak buat salah dengan jiran2,jadi tak salah untuk kite memaafkan.jadi jgnlah jadi kucing yg tak kenal budi macam milo. jangan la jadi babi yg org benci kerana wabak puaka die. jangan la jadi presiden tak gune yg sering budak2 A//L buat stencil.

"belah la dada, xtray lah hati.."

Sunday, August 30, 2009

merdekakah kite?

tup..tup..tup..
msg bunyi...
timm msg aku..die cakap pintu umah terkunci..
die cakap aku kunci..
bile mase aku kunci..
ah korang mmg saje nak exploitasi aku..
kau mmg tak suke aku dok umah tu..
pintu rumah terkunci,aku
lampu bilik air tak tutup,aku
dapur bersepah,aku
lantai kotor,aku
anjing masuk rumah,aku
makcik depan sidai baju,aku
rumah takde air,aku
bilik bersepah,aku
berak kat ruang tamu,aku
semua aku!
aku nak pindah.
aku tak tahan dengan layanan korang kat aku.
hati aku terguris..
jangan cari aku lagi..
jgn msg2 aku konon2 nak mintak maaf..
aku bakar punxsa malam ni
bye,
chubb.

Wednesday, August 26, 2009

kerepek ubi makcik indon

cileng atau cheleng ngepet (nak tau maknanya tanya sama jimbo,tak sampai ati aku nak sebut). name yg sudah gagah dan semakin ramai dikenali melalui jalur lebar mahupon zine2 terpilih seperti cencalok sekati, keli makan babi, tak keruan dan macam2 lagi.
bagi sesape yg mengaku dirinye hc/punk tapi tak kenal same chileng,mereka lebih kepada poser atau anak2 bilis seperti kata budak2 skang. beliau merupakan kawan baik saya yg saya sudah kenal lama. berpewatakan macho libre,maskulin,fotogenik dan abraham ferbnandez adelah yg paling ketara dengan dirinya. mempunyai gitar yg cukup tough sound die dibeli dari ohm/zoo yg datangnyer dari senai, johor. bekas pemain bass kumpulan punk neraka ternama Hellexist,dan pernah menjadi backup vokal banyak artis seperti sharifah aini,salleh yaakob, aiman, amy mastura dan juga bob azrai. menjadi cover majalah manga sekitar tahun 1999-2004 dan pernah bergamba bogel bersama artis jepun di swimming pool. mengaku dirinya bujang walaupon semua org tau yg die sudah 5 kali bercerai akibat kekurang sperma dalam badan. apepon cerita2 diatas adelah bohon semata dan saje ingin menambah dosa dengan mengumpat kawan2 dan taulan. sebenarnyer niat aku menaip adelah semata2 nak bagitau cileng bahawa thumbdrive kau tertinggal kat cc tadi, dan aku selongkar isi dalam nyer. kalau nak kau call aku segera.
time kasih.

Monday, August 24, 2009

Municipal Waste

bulan puase ni aku asik dapat keje pagi je..
masuk pukul 7am sampai 3pm..
nak bangun sahur kol 4.30am..
tido kol 12.00am..
so aku cume dapar peluang tidur cume 4 higge 5 jam je sehari..
mane cukup seh!
beruang kutub cam aku ni paling koman pon 9jam sehari.
baru la aku rase segar. tak gitu?

balik keje,aku cume banyak luangkan masa dirumah..
dan malamnyer di cc ataupon osman..
kau rase idop aku membosankan tak?
oh shit! selamat ade si gemok tu teman aku kadang2..
tapi kan best lau kau ade setiap mase..
tak la aku boring sampai camni..
neway thnks gemok,jangan la kau mati dulu,takde sape nak teman aku nanti!
huhu.


KipasLipas: Org cakap roti sedap yg kat depan 7e tu sedap giler, khatira haji talib pon sedap jugak. tapi bagaiman dengan murtabak rosnah janda, kuih bulan ayop dan kari kepala ikan zakaria mutannajis?? tak sedap ke?

Friday, August 21, 2009

Ramadhan

Wah..sedar tak sedar..
dah masuk bulan puasa!
aku masih ingat lagi bile bulan puasa mak aku akan sibuk masak macam2 untuk family termasuk aku lah..biasenyer mak aku wajib masak rendang ayam yg rasenyer ala2 cheesy wedges! gile awsome! tapi kebiasaannyer mak aku masak sedap mane pon aku tak pernah balik sahur same2 mahupon buke puase same2 ngn family..
tapi taun ni aku nak buka sama dioerg la..mesti best kan! mesti teruja mak aku! hehehe..tapi lagi awsome mesti mak aku tak tau yg aku tak penah pose penuh..
kalau aku pose pon tindik2 aku tak cabut,korang rase puase aku batal ke tak???
malam tadi ramai tol kiriman wish selamat berpuasa dari kawan2 aku..
time kasih rakan2! kau pon tau yg kau wish pon tak gune sebab aku tak puase..hahahaha..
Tapi aku rase esok aku puase dengan keikhlasan sebab kalau tak mesti kene parang kepale aku dengan si gemuk yg cantik tu..
kepada ad tengkorak,seperti yg aku katekan tadi..puasa mengajar kite menahan iman dari melakukan perbuatan2 yg boleh membatalkan puasa seperti korek idong,minum air paip, makan sabun, melancap mahupon menonton video lucah dalam henpon..kau ingat lagi tak niat puase??


KipasLipas: nawaitu saumagadin an adaai fardhu sahri ramadhona hazihi sanati lillahita'ala.. betul tak niat puase aku ni??


Thursday, August 20, 2009

Puisi Hidup

oh hidup..
hidup ibarat lembu yg dicucuk idong..
hidup jugak ibarat tahi burung yg tbe2 jatuh diatas langit..
hidup juga ibarat makan lari di kedai mamak..
hidup juga ibarat meraba punggung si mimi kecut..

oh hidup..
hidup ini bagaikan gigi timmy..
hidup ini juga bagaikan hidung arep..
hidung ini juga bagaikan perot chubby...
hidup ini juga bagaikan babi...

oh hidup..
hidup adalah sesuatu yg menyeronokkan..
hidup adalah sebab untuk makan..
hidup juga ibarat ikan dilautan..
hidup juga ibarat babi utan..

oh hidup..
kalau mampus kang kau yg nyesal..
yg kau citer pasal hidup apehal..
ntah la aku tak rase nak menaip blog ni sial!

oh hidup..
hidup membuat kite lalai..
hidup membuat kite rase ingin dibelai..
hidup membuatkan kite ade belalai (lelaki)
hidup ini juga membuatkan kite...hey merepek la bhaiii!

KipasLipas: Blog hidup ni xde kene mengena dengan sesape..blog aku,sukehati aku la nak tulis ape!

Sunday, August 16, 2009

Fat Boy Slim

naik tangga penat..
jalan sikit berpeluh..
bual2 sikit,lapar...
nak tidor,minum milo..
balik keje,brger...
malam sikit,cheese nan...
aku rase aku makin gemok la..
suar aku tak muat dah..
kawan2 aku cakap aku makin sasa..
kau rase tu satu pujian atau kutukan?
"kau pergi mane2 memang bawak porchbag ke chubby?"
kau rase porchbag tu bukan perot aku ke?
wahhh!! aku semakin tertekan!
aku rase dipinggirkan..aku rase diri aku ni dah tak hensem..
sok aku nak g clark hatch..
takpe,korang tgok la lagi sebulan 2 nanti badan aku jadi macam malik nor..
bukan adibah nor!

KipasLipas: Timy amat cemburu dengan aku kerana perot. aku ade aset menarik yaitu perut. amacam? seksi tak perot aku timi?

Friday, August 14, 2009

Selamat Tinggal Myspace

gua bengang dengan tom! kau kenal tom!??
dulu asal name die tomok..tapi tukar tom sebab nak glam lebih..
die yg buat mespes (myspace) tu.
celaka lah die tu! die tak bagi aku bkk komen aku.
komen aku sukhati aku lah!?
die tau bkk internet dapat duit.
sampai keje yg patot die buat terbengkalai..
aku macam tersentap gile bile hari2 aku on9 takde komen.
padahal aku ni ramai peminat..ape ingat es je ke yg ramai peminat???
esok kalau aku tgok masih takleh bkk komen gak.
aku delete account.
sory la kepada teman2 yg slame ni menjadikan aku idola,aku terpaksa pergi..
hati aku terguris.
babai. kau jangan cari2 aku lagi ok tom?
kau tak payah nak msg2 mintak maaf..
aku merajuk nih!

Thursday, August 13, 2009

Fall Of Abroko

Oh..gig tadi awsome!! kenape aku kate awsome..
sebab aku dapat rasekan sound gitar aku sebijik Fall of efrafa!
heheheh..
time kasih kerk..!
(ala...sound org lain carikan..mmg la awsome...hah!)

KipasLipas: Thursday Nite live in embrace Hall

Wednesday, August 12, 2009

Raksasa Kejam

hai..selamat pagi =D
(no incoming msg)
jangan lupe brekfast nanti..
(no incoming msg)
hai selamat tengahari =D
(no incoming fucking msg)
jangan lupe lunch nanti...
(no incoming msg again..)
hai..dah petang ni! nape tak reply2 dari tadi?
bz la..kan keje ni..
oh betul gak..



KipasLipas:sebenarnyer aku tersentap lebih..takde pape pon berlaku hari ni..
uhhhhhh...!!

Tuesday, August 11, 2009

its not boxer..

tengok2 jam..
shit..12:01 am...
hari ni dah masuk...
12 ogos..
shit..
aku benci hari ni...

Monday, August 10, 2009

Rabu 12 Augustus 2009

I wish, You Don't Go Again..

BLACK METAL 666

anda tahu cradle of filth?
bahamut?? children of bodom?
dimmu bourgir? atau impiety?
ya...semua itu band2 black metal isap darah..
dan aku nak review satu band black metal dari indonesia ni..
band ini diperkenalkan oleh epul jahanam..dan hari ini baru aku teringat untuk servey2..
dan ternyata band dari indonesia ni lagi gempak nampaknya!
Mengetengahkan elemen2 pemujaan syaitan, sembah kambing gurun,makan daging mentah, kencingkan Buku matematik tingkatan 3, bakar gereja,dan banyak lagi aktiviti2 ganas beliau..
mempersembah Satu lagi Kumpulan gothic/blackmetal dari indonesia..
KUBURANNNNNNN!!!! ARGHHH!!!


Kuburan

arini aku rase banyak bazirkan masa berjalan2 menaiki motor..
aku rase berjalan2 menaiki motor banyak membazirkan masa aku..
menaiki motor bazirkan masa aku berjalan2 rase banyak..
banyak rase motor masa aku berjalan2 membazirkan masa..
masa membazirkan aku berjalan2 motor menaiki aku..
aku menaiki motor aku berjalan2 menghabiskan mase..
ahhh pundekk! ape aku nak cakap sebenarnye??


KipasLipas: Menaiki motorsikal berjalan2 merupakan satu aktiviti riadah yg selesa dan bergaya,dimana awek2 terliur melihat angin bertiup dan terkena pula pada perut serentak membuatkan perut tampil lebih seksi,menaiki motosikal juga boleh membuatkan kite lebih anggun dan menawan dengan lagak2 dan aksi2 mencilok celah lori tanah dan jika nasib tak baik,kite ditimbus oleh tanah selang beberapa jam selepas asyik mencilok.

ikhsan dari : Bernama & Bloomberg

Friday, August 7, 2009

Milo habis belilah ovaltine

balik saja kerumah..aku dapat rasekan satu aura 2 yg menenangkan seperti aroma nitrus dan jejoba...
aku macam heran..apekejadah rase laen macam je ni..biasenyer kalau aku balik umah malam2 sorg2,aku rase takut..tapi arini lain betul lah!
tanpe membuang masa aku menuju ke dapur..
tempat di mana ade 2 spesis antu kom2..
aku selak2 peti ais..tak ada..
aku selak2 celah tahi Timmy..pon tak ada..
baru la aku perasan yg due ekor setan tu tak ada kat rumah!
dua ekor setan yg aku maksudkan tu adelah Milo dan Yuna..
shit! fuck! damn! muthafacka! aku mencarut..manela kau pegi ni!..
nak jadi Bohsia agaknye asik lari rumah je...kawan ngn mat rempit,isap dadah, hidu gam.
aku turun tangga.. dari tangga umah aku tingkat 48 sampai ke tingkat 1..
tak ada gak..ahhh..aku give up..
"kang kau lapar pandai la kau balik.."
kau kan suke isap puting aku..

aku balik je..aku ade dengar org panggil name aku.
"chubb hensem!"
"chubb hensem!"

dengan kembang hidung serta urat bontot..aku toleh dengan penuh dedikasi..
"YUNA!" aku menjerit ala2 pondan..
"see...kan aku dah cakap..kau mesti balik punye..kau kebulur la ni..
tapi...
mane Milo??? "

yuna cume buat muke sedih dan menggeleng2kan kepale..
aku ketuk kepale die tande bergurau..
die masih buat bodo je..
ah lantak la...

Selang 2 hari..Bayang lembaga Milo masih tak kelihatan..
yuna pula semakin kurus asik melancap depan leptop sorg2 tanpa Milo..
aku resah dengan keadaan ini..dan aku terajang pula Yuna tanda yg aku amat bersimpati..
aku risaukan keadaan die skang ni..
Najis2 die pon makin kurang aku tengok..
sabarlah Yuna...nanti aku cari Milo untuk kau ya..
kepada penduduk Pangsapuri Titiwangsa, sesiapa yg ternampak Kucing parsi kaler perang,sila ketuk pintu umah aku di Blok A-19 ok. Terdapat hadiah rahsia,dan cabutan bertuah untuk sesiapa yg terjumpa. sekian time kasih.


KipasLipas: Beginilah keadaan Yuna 2,3 hari ni..hai risau aku nengokkan je..nak harap Timmy dengan Es yg tengok kan? mmg makan terajang je la hari2..
Persoalannya,Bilekah Timmy dan es akan berubah?? Bilekan Timmy nak tlg sapukan ubat luka kat kaki es? Bilekah video aksi cium mulut es dan timmy akan diedarkan di jbsex.net?
dan bile pula Es nak tolong masakkan Mee Sedap untuk Timmy?

Thursday, August 6, 2009

Pokok kismis

seharian aku berjalan bersama si gemuk yg cantik tu..
terisi masa lapang aku dengan berbual sehingga sakit tekak..
sedang2 berbual..aku terasa macam tersentap je tbe2..
secara tibe2 aku macam terdengar satu pekataan yg aku rase macam rare je bunyinyer!
aku macam tercenganG selama beberapa saat sampai tak sempat telan air liur..
sambil menuding jari die ,si gemuk yg cantik tu menunjuk ke arah satu pokok dan berkate..
"lawa nyer pokok kismis..."
dengan berpeluh2 dan terdapar sedikit rekahan urat di kepale..aku terus menjerit..
Pokok christmas!! bukan POKOK KISMIS!!!

KipasLipas: Sumpah i tak nak tulis! tapi..tangan ni tertaip sendiri!!heeeee....

Monday, August 3, 2009

tahi

mood aku arini kelam kabut..
tadi jmp gemok pon aku tak tau ape aku sebut..
yg aku tau...
"eh mok,apesal lambat?"
"nasi campur ok tak?"
"tidorlah..nanti kol 3 aku kejot.."

pastu memasing blah..mesti dalam ati kau cakap..
"bosannyer kau ni chubby!"

haah..aku rase pon cam membosankan je arini..
g keje..pastu tanye lagi..
"kau dah balik lom?"
"lom lagi..aku kat balai polis!"

aku rehat..wat keje macam malas je..
nape aar arini cam tepu sepanjang hari????
ahh lantak la..dah nak kol 12 ni..dah nak balik dah aku..
aku lepak2..pastu aku tanye lagi..
"kau dah basuh muke ngn air suam?"
"lom..sory2..."
"zzzzzz"
"sampainyer hati.."

ah..baliklah...aku nak tanye arep pasal gitar kat sentosa..
arep cakap epiphone sg series cuma RM950 sahaja..
kemudian seseorg bertanya..
"aku akt danga ni..jmp aku jom..?"
"ohh..ok 5 minutes..."

sampai danga..tkde bende nak cerita..
diam je sampai bosan..
pastu..
"sory ar arini aku rase aku org yg paling membosankan.."
...................


KipasLipas: sebenarnyer aku takde bende nak bagitau kat blog ni..cume pas tulis2 bende bodoh ni pastu aku g toilet aku rase cam best sket lah..kenape? baru aku sedar yg arini aku moody sebab aku tak berak lagi arini..aku nak berak jap lah....tenang sket jiwa aku nanti..

Saturday, August 1, 2009

Tipu! kau kenceng babi!





kenape kau tipu..
sebab aku kesian..
kenape kau tipuuuu..
sebab..aku tak sampai ati..tlg jgn tanye lagi!
kenape kau mesti tipu..
ok..aku tak tipu lagi...aku tau aku tipuu...
kau bodoh! bodoh!
ye..aku bodoh...
dah la...jgn la macmtu...korang berbaik la...
..............

kenape kau buat die macamtu..?
sebab..aku taknak die sedih..
kau tau tak kau wat die lagi sedih skang?
ye..tapi aku mmg tak sampai ati nak tgok die sedih..
dah..kau mintak maaf ngn die..
ok..aku mmg nak mintak maaf ngn die lah...aku wat salah besar...
besar sangat ok...kesian die...
betullah..aku mmg tak gune...


kipasLipas:sampai mati aku takkan lupe kat kau..sampai kiamat aku bersalah kat kau..
terima kasih kerana aku terima dengan senyuman..senyuman yg aku rase tak betul lakaran..
aku akan rase bersalah sampai kapan..maaf ya teman..