Wednesday, August 26, 2009

kerepek ubi makcik indon

cileng atau cheleng ngepet (nak tau maknanya tanya sama jimbo,tak sampai ati aku nak sebut). name yg sudah gagah dan semakin ramai dikenali melalui jalur lebar mahupon zine2 terpilih seperti cencalok sekati, keli makan babi, tak keruan dan macam2 lagi.
bagi sesape yg mengaku dirinye hc/punk tapi tak kenal same chileng,mereka lebih kepada poser atau anak2 bilis seperti kata budak2 skang. beliau merupakan kawan baik saya yg saya sudah kenal lama. berpewatakan macho libre,maskulin,fotogenik dan abraham ferbnandez adelah yg paling ketara dengan dirinya. mempunyai gitar yg cukup tough sound die dibeli dari ohm/zoo yg datangnyer dari senai, johor. bekas pemain bass kumpulan punk neraka ternama Hellexist,dan pernah menjadi backup vokal banyak artis seperti sharifah aini,salleh yaakob, aiman, amy mastura dan juga bob azrai. menjadi cover majalah manga sekitar tahun 1999-2004 dan pernah bergamba bogel bersama artis jepun di swimming pool. mengaku dirinya bujang walaupon semua org tau yg die sudah 5 kali bercerai akibat kekurang sperma dalam badan. apepon cerita2 diatas adelah bohon semata dan saje ingin menambah dosa dengan mengumpat kawan2 dan taulan. sebenarnyer niat aku menaip adelah semata2 nak bagitau cileng bahawa thumbdrive kau tertinggal kat cc tadi, dan aku selongkar isi dalam nyer. kalau nak kau call aku segera.
time kasih.

8 comments:

Lionel Azry said...

calaka punya chubby!

Anonymous said...

chub

member aku pun dah singgah masuk blog ko
dia kata ayat2 ko lawak gile
ko tk baik doe asik bahan chill
sampai member aku yg tk kenal siapa itu chileng
sampai dah hafal muka chileng camner

_rara_

chubbyharusdirejam said...

Lionel Azry: celaka sangat ke aku?
aku jujur tau nak pulang alek thumb drive die..haha..

_rara_:hahaha..
aku mempopulerkan kawan2 dengan blog..
kau patot support aku sebab tak lame lagi aku bahan kau lak..
hahaha..

Anonymous said...

ko nak bahan aku??
sila la chub..
itu kn perkara yang mulia lagi cemerlang gemilang terbilang sempena bulan yg mulia nih..huhuhu
at least tambah sikit pahala belah KIRI ko nanti..tk gituuu encik zulkiflee??huhuhu


-raraririruru-

FaraBondage said...

ni ke gf ngepet? isma ckp gf dia muke ganas mcm dia gak.

chubbyharusdirejam said...

ni lah orgnyer..
ok ape..

Anonymous said...

Sir, What would be your advise on forex trading.Does it really worth it.
[url=http://melange.euprptt.org/guestbook.php]best forex software[/url]

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.