Monday, August 3, 2009

tahi

mood aku arini kelam kabut..
tadi jmp gemok pon aku tak tau ape aku sebut..
yg aku tau...
"eh mok,apesal lambat?"
"nasi campur ok tak?"
"tidorlah..nanti kol 3 aku kejot.."

pastu memasing blah..mesti dalam ati kau cakap..
"bosannyer kau ni chubby!"

haah..aku rase pon cam membosankan je arini..
g keje..pastu tanye lagi..
"kau dah balik lom?"
"lom lagi..aku kat balai polis!"

aku rehat..wat keje macam malas je..
nape aar arini cam tepu sepanjang hari????
ahh lantak la..dah nak kol 12 ni..dah nak balik dah aku..
aku lepak2..pastu aku tanye lagi..
"kau dah basuh muke ngn air suam?"
"lom..sory2..."
"zzzzzz"
"sampainyer hati.."

ah..baliklah...aku nak tanye arep pasal gitar kat sentosa..
arep cakap epiphone sg series cuma RM950 sahaja..
kemudian seseorg bertanya..
"aku akt danga ni..jmp aku jom..?"
"ohh..ok 5 minutes..."

sampai danga..tkde bende nak cerita..
diam je sampai bosan..
pastu..
"sory ar arini aku rase aku org yg paling membosankan.."
...................


KipasLipas: sebenarnyer aku takde bende nak bagitau kat blog ni..cume pas tulis2 bende bodoh ni pastu aku g toilet aku rase cam best sket lah..kenape? baru aku sedar yg arini aku moody sebab aku tak berak lagi arini..aku nak berak jap lah....tenang sket jiwa aku nanti..

6 comments:

sharamli said...

mmg mcm taik

chubbyharusdirejam said...

mmg la..dah tajuknyer pon tahi.. tahi la kau ni sharamli..hahahaha..

Anonymous said...

we were too close...damn it! hard to forget all bout u!

Anonymous said...

we were too close.?? sape? newei, congrate.. = )

chubbyharusdirejam said...

.............

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.