Friday, August 21, 2009

Ramadhan

Wah..sedar tak sedar..
dah masuk bulan puasa!
aku masih ingat lagi bile bulan puasa mak aku akan sibuk masak macam2 untuk family termasuk aku lah..biasenyer mak aku wajib masak rendang ayam yg rasenyer ala2 cheesy wedges! gile awsome! tapi kebiasaannyer mak aku masak sedap mane pon aku tak pernah balik sahur same2 mahupon buke puase same2 ngn family..
tapi taun ni aku nak buka sama dioerg la..mesti best kan! mesti teruja mak aku! hehehe..tapi lagi awsome mesti mak aku tak tau yg aku tak penah pose penuh..
kalau aku pose pon tindik2 aku tak cabut,korang rase puase aku batal ke tak???
malam tadi ramai tol kiriman wish selamat berpuasa dari kawan2 aku..
time kasih rakan2! kau pon tau yg kau wish pon tak gune sebab aku tak puase..hahahaha..
Tapi aku rase esok aku puase dengan keikhlasan sebab kalau tak mesti kene parang kepale aku dengan si gemuk yg cantik tu..
kepada ad tengkorak,seperti yg aku katekan tadi..puasa mengajar kite menahan iman dari melakukan perbuatan2 yg boleh membatalkan puasa seperti korek idong,minum air paip, makan sabun, melancap mahupon menonton video lucah dalam henpon..kau ingat lagi tak niat puase??


KipasLipas: nawaitu saumagadin an adaai fardhu sahri ramadhona hazihi sanati lillahita'ala.. betul tak niat puase aku ni??


6 comments:

sharamli said...

kentut dalam air batal p0sa x?

diela said...

selamat berpose mok!!!

chubbyharusdirejam said...

kentut disertai dengan pengeluaran najis secara tidak sengaja adalah membatalkan puasa.

Si Pekik A.K.A Si Pekak said...

Hah, bro...tu amp kuar sound caner tu?
bia benor.. 5.30am master volume bg kurang sket

chubbyharusdirejam said...

tu amp sound tajam beb.
dah la sound hebat,ringan,limited!
kire lau letak amp orange kat sebelah pon kau mesti amik amp ni gak.
amacam?brapa brani angkat?

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.