Tuesday, December 22, 2009

Laporan



Berita jam 12a.m
selasa, 22hb Disember 2009



  • haaa...paan..celaka lah kau ni..aku tak leh tido tgok paranormal activity..lepas lu sound gua kat pesbuk,gua terus download. shit...!!! jesus christ!
  • kesibukan kerja membuatkan aku lupe tugas aku dalam kumpulan (band). sory cileng,wal,arep,gua carik lagu malam ni.
  • pintu bilik zam kunci,tapi gua nak bkk sebab nak amek amp,korang tau tak macamana nak bkk pintu bilik selain daripada gune card??
  • Ila sayang,bile kau nak balik tgok wayang. kau nak suruh aku keras kat cc ni lame2?? jom teman aku masak meggi asam laksa.
  • Lan semakin kritikal je,jangan ari2 amek bende tu lan, gua risaukan kesihatan lu. caring tak gua sebagai kawan??
  • Aku semakin kurang dengar cerita pasal y.a.d. kenape timmy tak reply msg aku @ atau timmy memang takkan reply msg daripada budak2 abasimal???
  • Abel @ abe, nama yang cukup gagah dalam scene d.i.y h/c punk sebagai pembuat baju2 band dan mempunyai bakat dalam segala jenis senilukis,senibela diri,senibong dan pendidikan seni tak reply msg gua lagi arini. bile lu nak ade kredit abe,gua nak baju neorosis menggunakan kain uniqlo!
  • yuna kencingkan motor aku mase aku nak kuar tadi, apekah itu petanda no plat aku naik kat 4d esok?
  • tamat laporan untuk hari ni. terima kasih.



3 comments:

ila said...

da balik laaaa... kn aku ade kt sney.. jgn ah risau.. adess.. jom masak meggi sesame..

chubbyharusdirejam said...

Oh sayang... pls hug me ketat2! :P

Paan said...

Terbaik kan itu pilem? Timmy memang agak celaka sifatnya kebelakangan ni. Maybe dia terpengaruh dengan gua yang cuba mengelak dari ber-SMS sesama artis. Tambah2 lagi pop artist mcm gua ni.