Saturday, December 19, 2009

Kerahmatullahhhh...


lame betul aku tak bukak garage ni..ntah pe kes ntah tibe2 aku lupe aku ade blogspot n kawan2 yg dulunyer selalu bace blog aku..
ahh ntah pape lah..!

hah...ape kabar semua2 yg ade? sihat? korang dah kawin? anak ade bape ramai? p1wimax ngn maxis broadband mana lagi laju? bundle mane baru bkk skng ni? scene ape citer? makin ramai budak two step ke? trend skang ape? pakai stoking sampai peha ke?
haaaa.....

banyaknyer bende baru yg aku jmp semenjak aku "quit" scene Blogspot ni...
macam2 bende berlaku..aku rase tk payah la aku nak sebut satu2 bab gig yg cancel tu, bab kawan2 yg berubah pemikiran diesebabkan mulut sebelah pihak tu, bab perempuan sewel panggil aku abang tu, bab perempuan baik yg asik salahkan aku tu, bab crew yg mengaku manager tu n part kawan2 yg jalinan persahabatan tu semakin bergoyang sebab ideologi sendiri tu...

pheeewwiiittt!!

lame jugak aku diamkan diri sebab masalah peribadi...malas nak on9...malas nak g jamming..malas nak kemas bilik..malas nak mandi...tapi aku dah start ubah semua tu..
n back to normal macam biase...

jadi korang jgn plak ingat aku mati ke pe..aku asik on fb je..sebab kat fb tu macam2 leh wat..leh ngumpat..leh mancapap...leh berjihad.. dan macam2 lagi.. jadi kepada yg takde fb tu..biar toksah ade lagi bagus.. makin kaye si yahudi tu...

KipasLipas : Ila,ily ok! bye

5 comments:

Paan said...

Gua karate tengkuk lu mcm sedap jugak ni, chub.

Anonymous said...

ok. ily too.

Anonymous said...

damn u soooo fuck up!

Anonymous said...

fuck yourself!

chubbyharusdirejam said...

hahaha...