Thursday, October 8, 2009

arbok


lame tak update blog i ni..
ternyata i mmg bz dengan tugas2 harian i seperti melacur,isap dadah,dan robohkan surau..
banyak betul bende yg dah berlaku kat diri i yg tak i ceritakan disini..
takde mase mak nak borak,lengkali la mak citer no...
antara kejadian2 aneh dan typical yg baru i tempuhi adelah, i baru lepas jatuh motor dua minggu lepas...abis tangan i yg gebu ni kene geles dengan tar tau..cakittt....
kemudian beg duit hilang dekat osman..sundal punye mamak tu,die pulang kat i cume beg duit,tapi duitnyer hilang...sundal tau u all macha...
pastu,i baru je kehilangan gelpren..dengan siapa lagi i nak menyundal??
dan i kehilangan teman, dan macam2 lagi lah yg i hilang...
arini i nak citer kat u all yg i baru dapat tau yg kawan i ni pregnant..lari dari topic betul ape yg i nak bual ni kan??
wahh..hot gitu..baru mggu lepas kawn i yg lagi satu pregnant..mggu ni pula ade lagi sorang..
i rase tahun ni tahun lawas lah..atau pon dengan kate lain tahun ni tahun mengawan..
ramai betul benih2 yg suksess...masuk ni je dah 7org dah yg terdiri dari kaawan2 i tau..
uhhh...ape yg i nak bagitau kat sini adelah...pandai u all wat,pandai la u all tanggung ye..
jangan la dibuang atau dibunuh bayi yg tak berdosa tu..
kalau u all tak nak..u letak je kat distro d'bali dekat jalan bali bbu itu..
i terime je sape2 yg taknak baby n bagi je kat i biar we all jage..
we all ni mmg cintakan kanak2....we all akan didik anak2 itu dengan crusty hardcore punk skali..
u all jgn risau lah k.. kalau anak2 u all nak masedepan yg cerah..contact je we all yahh...
ok babai...

5 comments:

Lionel Azry said...

weh rosak maria ozawa gua!

BB ainaa said...

buduhh anda ! HAHA

chubbyharusdirejam said...

itu karim ozawa la...

Anonymous said...

homophobic!!!ternyata dalam line up abysmal fornikate ada hompophobic!!!fuck!boycot!!!cibai lu gemok!

chubbyharusdirejam said...

ade aku kesah ke perempuan jalang??