Wednesday, June 17, 2009

Hari Bersejarah

hari ni merupakan hari yg amat bersejarah dan berprestij dalam hidup aku.
hari ini juga aku telah buktikan kepada semua betapa maskulin dan tegapnyer aku.
terima kasih atas sokongan kawan2 terutamanya minah cinta,arep,timi botak,fad,nina anje,maya hidung jambu air,abang bad dispencer, cek jah jawa,abang halilintar dan syed nassir atas sokongan beliau.tak lupe pada pekerja2 osman mydin atas layanan selama ni, warong burger akem, dila sayang, pika awek depan rumah dan semua lah yg terlibat... Mari kite buat ombak same2!hari ini merupakan hari yg cukup bersejarah untuk aku sebagai lelaki tampan,segak dan berbadan tegap ini..
aku cukup tersiksa selama ini semata2 untuk hari ini..mandi tak basah,tidur takleh tidur, makan aku makan jugak, masturbate aku takde nafsu... dan akhirnye..atas sokongan dan semangat jitu dan kental. aku pergi jugak ke klinik pesakit luar itu. dan dengan tanpa belas akhirnye..aku cabut juga gigi bongsu aku ni! selamat tinggal gigi ku! aku cukup derita dengan kehadiranmu. kepada nurse halimah (aku nampak name tag die) ,tahi hidung mu terkeluar mase cabut gigi aku tadi. ape ke serabai punyer nurse!



KipasLipas: aku dah 3 minggu lebih tak leh tidur.punye la berdenyut. yg ade sorg ni bagi info pasal hidung berdarah.bagilah info pasal gigi berlubang pulak! ish!

3 comments:

DIK AN said...

Serabai punya nurse!

chubbyharusdirejam said...

hahaha,...

Lionel Azry said...

gua ingat nurse tu kene rawat jugak la :P