Friday, June 5, 2009

jaiman


jayman bertanya kepada bapanya...

jayman: pak, betul ke make love tu best?

bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak?!

jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

jayman: waaahhh... bapak ni pandailah!

4 comments:

armouris said...

info tentang hidung berdarah kat sini - Hidung Berdarah

jahanam!! said...

info tetang kotey berdarah x de bro?

PaddlepopBuncit said...

HUURRRMMM
gemok ku!!!!
windu la..
hmm :(

chubbyharusdirejam said...

me too.
haha..thnks syaf!