Sunday, January 29, 2012

apa yang bestnye cybercafe, dia ada ekon sejuk tanpa bayar bil electric berlebihan.

gua online kat cc ni. bezanya. bila gua sampai cc macam2 gua rasa nak search. bila gua kat rumah gua rasa bosan sangat sampai semua gaya duduk gua tak selesa.

pandai tauke cc ni bela jin, maksudnya jin dia pandai tarik hati pelanggan bukan macam jin2 Zaman skarang. taunye nak rasuk makwe2 asrama je.
cehh..

2 comments:

SM said...

nama jin tu, jin peng sui!

chubbyharusdirejam said...

KEH KEH KEH