Monday, November 5, 2018

Hello, Elijah

Kecik juga hati aku kengkadang bila member-member komen muka anak abang lebih kepada kakak engko. Tapi tak kisah la ikut muka siapa pun, asalkan jadi anak yang berguna, tak tinggal solat dan disayangi masyarakat sudah cukup.

Apapun, selamat datang ke dunia Elijah bin Zulkiflie. Tak perlu silent "j" pon tak apa sebenarnya. Dan jangan engko panggil lijah je sudah la.

Agak janggal juga ada budak ber "bin" kan nama aku ni. Kah kah kah. Apapun I love you so much. Besor nanti jadilah ahli muzik, jangan jadi ahli politik.

Kadang2 chinese look memang mirip betul wajah aku kalau dari sudut 70 darjah

First time tidur kat dada, sampai harini engko nak landing sini. xoxo

<3 td="">

1 comment:

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks