Monday, October 11, 2010

Bulu mata dan Andateknik melihat perasaan anda memalui bulu mata!

  1. bulu mata lentik - "bulu mata lu macam unta beb! ". mmg ramai orang suke kat bebudak yg bulu matenye lentik. biasanye kalau bulu mata lentik,rambut die pon boleh tahan curlnye! biasanya orang2 yang berbulu mata lentik sering berperasaan ingin dimanja dan dibelai selalu,sensitive tapi sukar untuk marah. tapi bila marah. mak aih!!
  2. bulu mata sebatu satu - actually,senang citer,bulu mata macam takde. orang yang malas dalam segala hal,makan malas,mandi malas,tido malas, nak jadi ape? terpaksa pakai bulu mata palsu untuk menepis semua anasir nih!
  3. bulu mata lebat /panjang - confident level low abis. biasanya kalau bulu mata lebat,kening mesti bercantum. memang super cemburu. suke mengkaji benda yang tak perlu. degil dan tak ikut kata. cepat menangis dan mudah ketawa.
  4. bulu mata tak kuat - maksudnye bulu mata yang senang tercabut. tapi jangan risau sebab walaupon slalu tercabut tapi lu tetap ade bulu mata. maybe die tumbuh baru kott?? slalu la pakai syampoo anti keguguran kat bulu mata anda,jangan sampai termasuk mata. boleh mendatangkan mudarat.orang macam ni jiwanya seni,artistic,mgkin jugak die orang2 muzik dan penyair. tabah dalam kehidupan adelah satu bonus,juga kuat meroyan dan menyeman*
  5. bulu mata senget - masalah ni. mana ada orang bulu mata senget? maybe selepas kemalangan menyebabkan bulu matenye senget. bagi gua,kalau dah bulu mata senget. mesti perasaannye juga sengat. so elakkan berkawan dengan orang berbulu mata senget.
  6. bulu mata kucing - yang ini susah jumpa. bulu matanya macam kucing. sukar digambarkan pasal perasaan nye. maybe dia seorang yang suka bergesel di kaki orang lain macam hayley ni. dan kuat menyamar dan pura2 tidur. benci!
  7. bulu mata sponsor - bulu mata palsu yg disponsor oleh syarikat atau company untuk tujuan tertentu. selalu perasaan orang yang mempunyai bulu mata sponsor ni,dia mudah berangan,kuat temberang,dan agak suka akan benda2 mistik,sundal bolong,tuju2 dan sebagainya.
  8. bulu mata berat - bulu mata yang terlalu berat juga bermasalah untuk melihat. orang yang berbulu mata berat biasanya kuat tido.hidupnya untuk tidur sahaja. tak kerja,pemalas,busuk,kencing atas tilam. selisih amit2!

1 comment:

gfadhilah said...

skunk sudah jadi tukang tilik melalui angota badan! ahaks!