Tuesday, January 5, 2010

Junkhead.


Lagi cerita pasal Blog milik salah seorang rakan.
baru2 ni aku ade dengar umpatan2 liar berkenaan dengan aku oleh salah seorang rakan yg pernah aku kenal dulu. Aku pon tak tau menahu tentang hal ini. Yang aku tau,kenape kau dah lame tak balik jb..agaknyer sebab dah kawin kot..
kemudian seorg lagi rakan begitau aku yg Pemilik blog tersebut ade menyebut2 name aku.
aku bosan2 lame tak update blog,bace blog best jugak..
setelah aku bace semuanya.. aku macam terkedu jap..
ape plak salah aku kat kau ni sampai kau tulis entry khas untuk aku.
antara paparan kat entry die berbunyi macam ni.

"Boleh menang award Godfather of hypocrite. Tapi bile diminta bersemuka untuk berbincang, call tak di jawab, sms tak di reply untuk minta penjelasan. Berbagai alasan seribu alasan di beri untuk mengelakkan diri bersemuka. Depan senyap, belakang berbunyik. Macam kentut dalam air. Dengan orang tu kau kutuk orang ni, dengan orang ni, kau kutuk orang tu"


ape yg cube kau sampaikan ni? no telefon kau pon aku tak simpan. jangan cakap sms,misscall dari kau pon dah setahun aku tak dapat. bermula dari bulan may tahun 2008!..ayat di atas lebih menjurus kepada diri kau sendiri... sudah la tu.. dah 2010 dah ni..takkan still nak berada di takuk kolot lagi.

hai..Berfikirlah separas umur... kalau betul ape penjelasan kau. silalah telefon aku sekarang untuk "PENJELASAN" yg kau reka tu.Ni no telefon aku 0177844790. buktikan di blog2 kau yg kau call aku tapi aku tak angkat,buktikan kat semua orang yg kau putar belitkan. Berfikir la separas umur.masalah kau dan "dia" bukan masalah aku. tiada kene mengena. jadi jangan la jadi seperti gamba di atas.

jangan marahkan orang lain semata2 kasih tak kesampaian dan orang sekeliling pula di persalahkan...jangan la merengek lagi.. kan tak elok tu.. dewasa sikit ye...


KipasLipas: hai...bila aku bace blog ni,aku teringat kat seseorang..BB **NA. haha..


5 comments:

sharamli said...

ku nak try call b0leh?

chubbyharusdirejam said...

bolehhh...

Anonymous said...

die bukan ckp pasal chubb kot. mebi die ckp about org lain. biasa la. blog kan ramdon, tak tahu ditujukn pada siapa.

FaraBondage said...

kenapa mesti kau terasa ye kalau kau rasa kau bukan org macam tu? aku rasa aku tak sebut nama sape2 pon.

chubbyharusdirejam said...

oh yeke..
kalau camtu takper la..
pandai2 la pk sendiri.. malas aku nak buruk2 orang. aku dah dewasa,dah leh pk kot.. so.. have fun ye :P

p/s: anonymous berada dimana2..!