Sunday, December 4, 2011

JPO

start dari hari pertama permbukaan sampai ke hari ni.
kengkawan gua tak habis2 citer pasal JPO (Johor Premium Outlet)
JPO ni menempatkan butik2 berjenama. dan designer2 ternama dengan harga factory outlet.
sebanrnya takde la murah mana pon..tapi ade les setiap hari dari 25% sehingga 65%.
JPO ni tempat dia jauh jugak dari pusat bandar.
so kalau dari jb tu maybe amek masa dalam 30min utk ke destinasi.
dia buat kat kulaijaya,indahpura.
konon2 nak wat style putrajaya ke apebenda gua tak tau.
yang penting JPO ni tak memberi impak maksima pon kat diri gua.
gua ni mat bandel.. bukak lah sepuluh butik kat depan rumah pon belum tentu gua jengok.
tapi tadi gua baru balik amek wedding, jadi gua singgah kejap utk usha2 ape yg best sangat.
mula-mula teruja juga.
ada gaya macam butik2 mat salleh.
lama-lama macam poser jek.
baik gua balik.

style macam garden beutique. kalau hujan masing2 shoping lencun.

macam2 butik ada, harga pon not bad jugak. gua harap juga ada big bundle satu bukak kat sini

untuk designer butik macam ni, diskaun 25%-65%.. tetiap hari ada. habis duit balak yang ada makwe kaki kelabing.. habisss...
antara makwe2 JPO yang hadir, masing2 single dan impikan pakwe2 fesyen.

mat rempit suka butik ni. jenama no satu rempit kot.

antara model2 burbery, dari kiri jacobs,hermantino, ghoul dan accapan.
Sebenarnya gua tak berminat dengan jenama Nike ni. sebab banyak sangat cetak rompak. tapi nike yg gua pegang ni boleh ejaculate jugak. pattern macam Macbeth Elliot. fuhh...
lemah syahwat kalau tengok kasut banyak2 macamni.

terlalu obses pada Nike SB. sebenarnya butik lain tak sempat masuk. jadi banyak gamba kt butik nike je. benci.

3 comments:

mior said...

klu de ts MCR konfem nasrul beli yer..kekeke..xleh blaa..haha..jgn mara nasrul heee..

ɥ s ɐ u said...

aik. camne ko leh sesat kat sini. haha. bila la aku fanatik MCR

mior said...

ecehh..tu ts MCR kaler gold tu..kekeke...