Thursday, September 23, 2010

Jantina Laptop @ Desktop anda

Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...

gua jumpa cara mengenali jantina lappy @ dekstop ni dari Fb.

gua rase,COOL!!

so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe

buat je step kt bwh ni...

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).

Save as = love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?

Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

gua dah check,pc gua ni jantan. gua menyampah,patut la gua rase cemburu je dengan pc gua..

KipasLipas: gua nak ubah jantina pc gua,gua harap pc gua tak kesah buat pembedahan tukar alat kelamin.

6 comments:

NURUL AIN said...

hahahaha~
care lh chubb.... :)
mari lh same2 menukar jantina komputer anda

juniorgirl07 said...

a a..laptop akak aku pmpuan lah...

chubbyharusdirejam said...

jom tukar lappy kau dengan pc aku!!
hehehe

nisandra heartmean said...

lappy aku pompuan laa....
ptt laa manja semacam je....
tabole nk ganas2...
hahahhaaa~

kumbangkecil said...

care siak! hahaha. cool!

kumbangkecil said...

btw, aku cilok benda alah ni boleh kan. :)