Saturday, September 4, 2010

kakak cantik & makcik betik



Gua baru nak keluar rumah utk pergi kerja.
then ade sorang kakak cantik lalu depan gua..
cantik,menarik,kau memang deboom!
gua pandang lu nyaris2 je sebab gua taknak la tunjuk yang gua eksaited.
buat2 motor tak hidup dengan harapan kakak cantik tu tegur
"motor rosak ye bangg..."
shit,apesal la imaginasi gua ni bukan2..
gua rase jantung gua tersumbat,pori2 lemak gua berselirat,kakak tu menyapa gua..
gua punye peluh jantan meleleh,dan juga air ketuban..
gua tak tahan lagi..gua rase macam hetty koesendang tegur gua..
rupenye kakak cantik tegur gua minta tlg..
celaka kau kakak cantik,ingat nak mintak gua no telepon..

kakak cantik ade masalah untuk mengeluarkan kereta dari laman rumahnye..
gua tak sangke kakak cantik beperwatakan menarik tapi bodoh. kalau tak reti reverse,jangan bawak kereta.bawak motor cam gua ni. senang nak reverse. tapi ok gak,sekurang2nye kakak cantik dah mule rapat2 ngn gua semenjak kes reverse kereta ni kaedahnye..
ok la kakak cantik,disebabkan kakak cantik ni cantik,adik hensem leh tlg.. ehehehehe...

gua terkilan,gua sedih,gua rase sangsi,dan marah.
rupenye kakak cantik tu anak kepada makcik betik.
makcik betik adelah seorang perempuan tua yang biasa,bertubuh gempal,dan berbaju nyonya.
rutin makcik betik setiap pagi adelah mengumpat bersama jiran2..
dan die slalu survey rumah gua sebab budak2 umah gua slalu bawa balik perempuan..
dan die juga dalang yang slalu telepon owner rumah gua utk bgtau yg gua dan bebudak rumah gua ni setan.celaka kau makcik betik.

nak tak nak gua dah janji nak tlg kakak cantik. gua kene tolong. ni amanah orang.
gua alihkan kereta kakak cantik tersebut.
dengan riak muke confident,dah sedikit senyuman bernafsu syaitan.. gua masih lagi terikat dengan singlet putih kakak cantik tersebut.tiba2 hidung gua berdarah. lu tau tak ni bulan ramadhan,lu takleh ke jangan belanje gua bukan2!!
mata gua masih terpaku,selepas beberapa saat makcik betik tampar gua,tapi yg tu gua tipu,makcik betik intai gua kat tingkap je,takut benar gua cabul anak die..

maka celakalah engkau makcik betik!

gua masih lagi dengan perasaan confident, macho dan elegan. gua reverse.
reverse sambil menoleh kakak cantik tersebut..
gua cube control lubang hidung gua,ramai dikalangan rakan gua selalu mengetengahkan soal lubang hidung gua yang kononnye tak ade risiko sesak nafas.
gua masih lagi menoleh,kakak cantik senyum. gua rase nak tercabut jantung..
gua masih lagi menoleh..menoleh..dan menoleh..
then tiba2 kereta honda city tu kene tiang electric.
sial. celaka. dan banyak lagi bahasa kesat mula keluar dari mulut gua..
kakak cantik cuma geleng kepale melihat kebanganggan gua membawa kereta.
sorry kak,kereta manual mmg i kurang fasih sket..

gua blah dengan muke merah.
gua blah dengan hati marah.
gua blah dengan meninggalkan maruah di sana.
kaedahnya,gua paiseh dengan sikap gua.
lengkali confident level kene tingkatkan ok cabi babi!?
demmmm!!!

3 comments:

Anonymous said...

It is also possible Abercrombie and Fitch today to create your Abercrombie own custom polo shirts Abercrombie Sale wherein you can have your Cheap Abercrombie own logo embroidered Abercrombie outlet on the front of the shirt. abercrombie Jeans These custom polos are ideal for companies that are hosting an event of some kind. Abercrombie Pants They are also great to give away as promotional Abercrombie Tees items to company personnel for work well done. Clubs of all types take advantage of
Abercrombie Shorts custom polo shirts as do sports teams who wish to have all members Abercrombie Sweaters dressed the same when traveling together. Customized shirts are also great to use as staff clothing or uniforms for pubs, restaurants, hotels and a wide variety of other types of businesses.One of the most popular companies in business today that offers the custom polo shirts is LEADapparel. This online retailer offers custom embroidery services on orders of twelve or more shirts. The embroidery done is perfect and of the highest quality. Orders are processed quickly and shipped out within just a few days.

Lucy Saputri said...

>>>>>>>> Laman Malaysia Porn <<<<<<<<

Klik salah satu yang tidak terblokir
* cerita.malay3gp.com
* ceritalucahteruk.blogspot.com
* www.jawko.com

Lucy Saputri said...

makcik bogel