Wednesday, October 19, 2011

44 Caliber Love Letter

ape yang menariknya gambar ni, awek kiut ni asal dari hongkong,dia ni kiut dan baik hati. dia buat konsert amal/charity untuk anak2 yatim oklahoma dan dia menubuhkan satu organisasi human right kat sana. dan yang lagi menarik, dia pakai baju 24 hour television


apa yang menariknya awek ini? ini awek jepun. kalau dah nama awek jepun, jarang yang muka macam penyapu. majoritinya mmg comel lote kaedahnya. dah yang lebih menarik, dia mengenakan baju yang kiut ni.

ape yang menariknya pada mamat dua ekor ni? dia ni actress yang sering menjadi kegilaan makwe2 malaysia. banyak berlakon citer komedi2 dan citer2 sedih yang tangkap sentap. dan dia ni pon mamat japan jugak. dan ape yang lebih menarik, baju mamat ni..suwittt...





dan apa yg menariknya mamat ni? pikir la sendiri. malas nak cakap. kbai.



4 comments:

Shazana Samaluddin said...

ok la sesama sweet. J-Pop sensation :D

Kc Kasedah said...

pundi muka lu mintak terajang siaaa!

chubbyharusdirejam said...

woi2 gua bukan jpop woiii!!!!!!

dobot said...

lu pandai dalam fotografi! :)