Sunday, October 23, 2011

froggy boy india.

kesian dengan budak ni. berasal dari india. dan dia merupakan manusia yang kembar separa badan yang akhirnya dapat melakukan pembedahan yg dibiayai kerajaan. apepun, gambar dibawah nyatanya nampak betapa gigih budak berusia 6 tahun ni.usia muda, boleh kerja walaupun dia tak begitu sempurna. kat malaysia ni, badan sihat walafiat, takde cacat cela. pun malas kerja menharapkan duit pinjaman,duit mak bapak, duit tanah kebun dan duit pencen mak mertua. kejadah dia.

ok, ini plagiat jugak ke? ihsan dari : google.

3 comments:

dobot said...

Alaaaaa, *nangis*

chubbyharusdirejam said...

:(

Shazana Samaluddin said...

kesian dia. ok la, die still boleh survive lagi