Monday, September 12, 2011

kelab kelahi utara


pada awalnya. gua pun tak sangka yang gua dah bekerja di company ni.
maksud gua bekerja. bukan suka-suka.
mula2 dapat invite dari jimbo, gua rasa eksaited.
gua dah kenal jimbo ni lama juga sebenarnya. gua kenal masa zaman-zaman wadihana, zaman2 tu jimbo kurus lagi, kaklin selalu jaga booth jual patchers kat gig.aniq pon masih belum dirancang lagi kaedahnya. jimbo ni skali pandai macam bonzer, tapi sebenarnye hati dia sesuci lara nur. amboiss..

gua sebenarnya mula2 ikut2 timi je, pastu dah lama2 gua terserius pulak dalam photography.dah setahun juga gua bersama company ni.susah senang, pahit maung, terajang maki, itu dah biasa sangat untuk gua. tak sangka juga ada jugak orang yg terima gua punya gamba. even gua masih dalam ketegori beginner.
company ni dah tubuh lama, gua tak pasti dah berapa tahun. tapi since Nikon D50, sampai la sekarang ni. so agak lama juga. kalau tak tau d50 tu ape, sila google.

Nama company ni POHON MINDA, bukan POKOK MINDA, ataupun POKOK MEMPELAM. ianya POHONMINDA.

kepada pasangan yang baru ingin mendirikan rumah tangga,merancang kelahiran bayi ataupun nak buat kenduri tolak bala, cukur jambul, tunang, atau apa2 shaja event yang berkaitan dengan photography boleh la melawati website kami di www.pohonminda.com
atau call gua/saya/aku sendiri ditalian maxis celaka ni+60177844790

2 comments:

tyha sarkawi said...

hikhik,nak bersanding balik ah :))

lara_nur said...

ni... niii.... ni naik nama lara ni apa pasal niii